Restaurang & Bar

Restaurang Maritimus har ett fantastiskt läge bara tio meter från havskanten. Från 2016 är alla tre delar av restaurangen nyrenoverad med ny, läcker och elegant interiör. Här kan du njuta av de ädlaste vinerna, bästa a la carte-menyn och stor, välsmakande middagsbuffé.

Boka bord

Restaurang Maritimus

Restaurang Maritimus på Strömstad Spa har ett fantastiskt läge bara tio meter från havskanten. Från 2016 är alle delar av restaurangen nyrenoverad med ny, läcker och elegant interiör. Här kan du njuta av de ädlaste vinerna, bästa a la carte-menyn eller stor, välsmakande middagsbuffé.

Sommartid njuter du av vad restaurangen har att erbjuda från den härliga uteserveringen samtidig som du blickar ut över Strömstad stad och marinan utanför hotellet.

Maten i Maritimus är inspirerad av havet ved västkusten med bohuslänska, färska råvaror. Våra sommelierer och kockar med passion för mat, älskar nyskapande och spännande maträtter.

Restaurang Maritimus har plats för 300 gäster. Även den palmprydda uteserveringen har plats för 300 gäster.

Vår ambition är att ge lika god service till stora konferenser och julbord som till dig som är här på semester eller romantisk middag. Hjärtligt välkommen!

Inspirerad av havet

Maten i Maritimus är inspirerad av havet vid västkusten med bohuslänska, färska råvaror. Våra sommelierer och kockar med passion för mat, älskar nyskapande och spännande maträtter. Fråga efter vår Chef´s rekommendation och vår sommelier´s rekommendation. Ps. Visste ni att Strömstad har de bästa räkorna och Svenska Räkakademin! Varje år firas Räkans dag i juli.

Lobbybaren och Mojito bar

På Strömstad Spa har vi två barer: Lobbybaren - som är öppen dagligen och Mojito bar på uteserveringen som är öppen under sommaren.

Uteservering

Sommartid njuter du av vad restaurangen har att erbjuda från den fantastiska uteserveringen samtidigt som du blickar ut över Strömstad stad och marinan utanför hotellet. På "öen" kan du koppla av i solen.