Elizabet Arden PRO-facials

Förbered dig på att imponeras av hudens nya spänst.

Elizabeth Arden PRO Professional treatments är utvecklade för att ge dig en flygande start på hudvårdrutinen. Syftet är att påskynda och maximera hemmaprodukternas effekt så att resultatet märks ännu snabbare. De högeffektiva professionella produkterna fyller två funktioner: de har omedelbar effekt, genom att de gör så att huden ser yngre ut, samtidigt som de tar dig ett steg vidare i behandlingen.
Elizabeth Arden PRO-serien innehåller ett antal produkter för professionell behandling, bland annat kortare behandlingar som vi hinner med på lunchen. Dessa korta behandlingar är tänkta att ge omedelbar och påtaglig effekt utan väntetid.
Efter en inledande hudvårdkonsultation får du rekommendationer på behandlingsprogram som passar dina individuella behov och det resultat du önskar.

The Power-packed lunchtime peel 20 min. 595:-
En introduktionspeeling som balanserar huden och ger synbara resultat. Utformad för att exfoliera, återfukta samt ge direkt lyster. Denna snabba lunchpeeling är fullproppad med hudförbättrande egenskaper.

High definition peel 20 min 595:-
Förbered dig på att imponeras av hudens nya spänst. En avancerad intensivpeeling som görs en gång i månaden. Den motverkar ålderstecken och ger märkbart resultat. Intensiv exfoliering gör att huden ser fylligare ut, ger lyster och släthet.

The prescription facial 50 min 995:-
En aktiv och hudförbättrande ansiktsbehandling med avslappnande ansiktsmassage för fasthet, fuktgivning och exfoliering. Exfolieringen sker utan kemisk peeling och är en perfekt introduktion till Elizabeth Arden PRO peeling pads.

Priser

  • The power packed lunchtime peel
    från 595,-
  • High definition peel
    från 595,-
  • The prescription facial
    från 995,-
Skicka förfrågan

Hitta ett erbjudande med denna spabehandling