Utomhusaktiviteter

Kosterjakten / Strömstadjakten

Detta är en kreativ lagtävling där man via en Surfplatta ska leta sig fram till GPS koordinater och avge svar. Man ska utföra bilduppgifter samt spela in korta videofilmer. Allt material tankas automatiskt upp till en tävlingsserver. Därifrån sitter tävlingspersonalen och laddar ner bilder och filmer för att kunna visa en film när lagen har kommit tillbaka. Fantastiskt kul att få se alla andra lagens bilder och filmer som en avslutning.

5-kamp

5-Kamp går utmärkt att arrangera både inne och ute och fungerar för 8-300 personer. Vi är mobila och kan arrangera tävlingen inomhus på hotellet, ute på en ö eller vid hotellets vackra utemiljö. Tävlingen är anpassad så att så många som möjligt deltar samtidigt och grenarna fungerar fint i alla åldrar.

Expedition Styrsö

Är ni ca 20-40 pers så har vi en grymt bra aktivitet som vi kallar Expedition Styrsö. Vi åker då båt i ca 20 min och anländer en av Strömstads finaste sandstränder som ligger halvvägs till Koster. Där har vi ”Robinsonliknande” tävlingar i lag. En upplevelse utöver det vanliga. Denna aktiviteten passar best i månaderna mars till oktober.