Menu

BABOR DIY Sparitualer

 

Unna dig unika BABOR DIY sparitualer!

Se fram emot att bara koppla av och känna den sköna recharge-känslan infinna sig. Vi har skapat sköna sparitualer, ”Do It Yourself-behandlingar” med utvalda produkter från BABOR för att ge dig avkoppling och ökat välbefinnande.  Sparitualerna upplevs i ett lugnt och stilla tempo i enkla steg i vår Spa & Relax.

 

Vilka BABOR DIY Sparitualer vill du uppleva?

Ta hand om dig själv och förhöj din spaupplevelse med BABOR DIY SPA-kit. Ett SPA-kit för ansikte och kropp, som ger en känsla av förnyelse för din kropp och en tacksam hud. En uppfriskande och fräsch upplevelse för dina sinnen. BABOR DIY sparitual 395:-/st.

 

Vi erbjuder också BABOR SPA-tray – DIY Treatment med två olika ritualer. En för ansikte med peeling, mask  och creme som ger huden ny lyster och vitalitet och verkar återfuktande. Och en för kropp med peeling, inpackning och body lotion som tillför näring och fukt.
BABOR SPA-tray 129:- för 1 person / 199:- för 2 personer

 

Vi rekommenderar också att köpa ett… eller kanske fler BABOR HOME SPA-kit; de är perfekta för att kunna förlänga den sköna spakänslan hemma i din vardagstillvaro eller att ge som en härlig gåva.

 

Varmt välkommen till oss,
Spa-teamet