Menu

Kära gäst! Som en konsekvens av pandemin är vi i en situation med förhandling med hyresvärden. Pga detta kommer vi därför tyvärr inte att kunna öppna i sommar utan resorten är pausad och tillfälligt stängd tillsvidare. Förhoppningsvis nås en lösning snarast och vi återkommer med exakt datum för vår mycket efterlängtade reopening. Tills dess är våra sociala kanaler fortsatt öppna som vanligt så varmt välkommen att sommarchilla med oss på Facebook, Insta & LinkedIn.

Vi vill också passa på att berätta en glad nyhet om våra planer framöver! Vi satsar vidare på destination Strömstad inför framtiden och planeringen för en utbyggnad av resorten med ytterligare en hotellbyggnad med hundratalet hotellrum är i full gång.

Som vi längtar och ser fram emot att hälsa dig välkommen tillbaka till oss på resorten här på Bohuslänska rivieran! Och tills dess hoppas vi att du ändå väljer att besöka vår fantastiska destination Strömstad och Kosterhavet. Skönaste platsen, som ger dig bästa sommarfeelingen och bjuder på både puls och idyll. Lovely & lively-hälsningar, från teamet på Strömstad Spa & Resort