Nyttja ditt friskvårdsbidrag!

Allt du kan göra med ditt friskvårdsbidrag

Om du får ett friskvårdsbidrag från din arbetsgivare så är det en förmån som ger dig möjlighet till motion och att öka ditt välmående. Många glömmer att nyttja sitt friskvårdsbidrag och det är lätt hänt, men missa inte chansen att boosta din hälsa. Hos oss på Strömstad Spa & Resort hittar du flera olika aktiviteter som du kan nyttja friskvårdsbidraget till.

Så fungerar friskvårdsbidraget

Det är din arbetsgivare som bestämmer vad som gäller för ditt friskvårdsbidrag med utgångspunkt från skatteverkets regler. Som anställd väljer du den träningsform eller friskvårdsaktivitet som du vill ägna dig åt, och så betalar arbetsgivaren hela eller delar av kostnaden upp till ett visst belopp. Du kan inte spara årets bidrag till nästa år, för många brinner det inne den 31 december.

Vilka aktiviteter ingår i friskvårdsbidraget?

Det finns en mängd motionsformer, sporter och aktiviteter som omfattas av friskvårdsbidraget så du hittar säkert de saker som passar dig bäst. Hos oss på Strömstad Spa & Resort finns flera olika aktiviteter; träning, massage och bad som det är tillåtet för dig att använda ditt friskvårdsbidrag till.

Tips till dig som vill nyttja ditt friskvårdsbidrag & om betalning

Nedan hittar du de olika aktiviteter, Klippkort på friskvårdsmassage, klippkort friskvårdsbad, klippkort på träning och delbetalning av medlemskap, som vi på Strömstad Spa & Resort har tagit fram till dig och som du kan lämna in kvitto för till din arbetsgivare alternativt om du har tillgång till andra betalningslösningar som ePassi och ActiWay. Hör efter med din arbetsgivare vad som gäller på ditt företag.

Klippkort kan naturligtvis köpas även om din arbetsgivare inte erbjuder dig friskvårdsbidrag utan du själv vill investera i din egen hälsa och välmående.

Klippkort på massage

Köp klippkort och kombinera fyra olika varianter av massage för olika syften så att det passar dina behov.

Läs mer

Klippkort på träning

Träna hos oss på resorten; go active eller stay active med gym och gruppträningspass.

Läs mer

Medlemskap träning

Hitta din tränings- och rörelseglädje hos oss på resorten; gym, träningspass, yoga, vattengympa.

Vilket medlemskap passar dig?

Klippkort på bad

Njut av den avkopplande värmen från  olika bastu, simma och flyt i saltvattenpoolen, bubbla inomhus eller i utomhusjacuzzin med utsikt över havet.

Läs mer