Menu

Total Revenue Manager

Strömstad Spa & Resort och Son Spa arbetar aktivt med Total Revenue Management, där du sjäv kommer att ha ansvaret. I rollen kommer du att tillhöra vårt sales och revenueteam för Strömstad Spa och Son Spa och driva projekt och arbetsuppgifter för hela gruppen. Hotellen ägs av Norwegian Hospitality Group (nhg.no) en kedja under expansion.

Som total revenue manager är du analytisk och fokuserad på detaljer, samtidigt som du ska arbeta strategiskt på både lång och kort sikt. Du arbetar tillsammans med teamet och hotellen för att optimera intäkter. Du är pedagogisk och bra på att kommunicera för att kunna stötta organisationen framåt i tid enligt beslutad strategisk inriktning.

Ditt huvudfokus är att optimera intäkter i alla segment och avdelningar på hotellen och bidra till utvecklingen av total revenue management. Vi förväntar proaktivitet, prognostisering samt att utforma kort- och långsiktiga strategiska mål tillsammans med sales- & revenueteamet. Du ska även kunna analysera utfall och resultat av detta. Yielding – att sälja riktig produkt till rätt tid, till rätt kund och till rätt pris i de mest lönsamma kanalerna enligt beslutad strategi.

Du ska ha goda kunskaper i excel och stort intresse för olika typer av system som stöttar ditt dagliga arbete. Tjänsten innebär en del resande mellan hotellen. Anställningsplats kan antingen vara Son Spa eller Strömstad Spa & Resort. Vi är intresserade av att finna den riktiga personen och kan diskuttera andra arbetsformer. Tjänsten rapporterar till Commercial Director Annika Fritzén.

Dina kvalifikationer:

  • Erfarenhet från revenue management eller total revenue management, gärna från resort- och/eller destinationshotell. Liknande erfarenheter från andra branscher är också av intresse.
  • Goda system- och  excelkunskaper
  • Kompetens i Cenium är en fördel

Dina personliga egenskaper:

  • Du är tillmötesgående, strukturerad och flexibel
  • Du är analytisk, strukturerad och effektiv
  • Du är självständig och kan arbeta proaktivt och med tydliga målsättningar.
  • Ansvarsfull och tar ägandeskap

I gengäld kan vi erbjuda dig en spännande och utmanande tjänst i en pulserande arbetsmiljö. Personalförmåner och utvecklingsmöjligheter inom Norwegian Hospitality Group och Nordic Hotels & Resorts. Lön efter kvalifikation och firmabil.

Tillträde snarast men flexibelt för rätt kandidat.

Deadline: 18/05/2019

För frågor – kontakta Annika Fritzén, Commercial Director Strömstad Spa & Resort och Son Spa 076 1002001 eller annika.fritzen@stromstadspa.se