På havet

Turer på havet kan arrangeras för både stora och små grupper. Här kan vi sätta ihop olika paket tillsammans med våra duktiga samarbetspartners.

Expeditioner

På en båt expedition kan man njuta av vacker natur och ett spennande djurliv i lag med arbetskamrater, samtidigt som man kan äta och drikka något godt om bord i båten. Utanför koster kan man åka ut til sälriket, där de nyfikna sälarna simmar kring båten. En riktig kul upplevelse. En annan destinasjon man kan besöka er for ex Ursholmen. Här kan man ta med sig skaldjur som man kan njuta i den fria naturen. PÅ Ursholmen hittar man också Sveriges västligaste fyrplats, som också er ett museum.

Hummerfiske

På hösten startar hummerfiske säsongen som man kan ta en del av från september till december. Detta är en väldigt kul aktivitet som många uppskattar. Man tar då båten ut på havet och drar upp hummertinnor samtidigt som man får guiding om hummerfiskets historia. Konferens deltagarna får sedan plocka ut sin egen hummer eller krabba. På båten serveras det färska räkor ock drykk. När man efteråt kommer i land kokar man hummern och äter den som supé på kvällen tillsammans på hotellet.

Action med Rib

Följ med på en actiontur med rib. Upplev kombination av fart och vacker natur som stillar alla sinnen och får adrenalinet att flöda. Säkerheten är i fokus när vi sätter oss i båtarna och vi tillhandahåller bekväma överlevnadsdräkter som skyddar er i alla väder oavsett årstid. Vi har tips om många mysiga platser för strandhugg, barstopp eller tilläggsaktiviteter. I priset ingår 10 personer per båt.

Räktrålning

Stig ombord i en traditionel fiskebåt och bli med ut på friska Kosterhavet för att uppleva äkta räkfiske. Båten hämtar er på bryggan precis utanför hotellet, och tar er därefter med ut i skärgården. Her får ni uppleva Väst Sverige på sitt besta med underbar natur och et stort djurliv. På båten kan man ordna lite gott att dricka och något att äta.

Ute på Kosterfjorden möter ni sedan en trålare precis innan dom drar upp räkorna. När trålen är uppe, bordar ni fiskebåten för att ta ombord dom färskaste räkorna ni någonsin ätit. En riktig frisk och kul upplevelse.