Menu

Avalon Hotel och Strömstad Spa & Resort -Superior collab

2 + 2 övernattningar 2900:-/person i Superiorrum

Nu teamar vi upp med Avalon Hotel och presenterar sommarens Superior collab som ger dig mer av minnesvärt med både citypuls i Göteborg och resortchill i Strömstad – Bohuslän!

 

En av sommarens skönaste nyheter är Avalon Hotel tillsammans med oss på Strömstad Spa & Resort i sommarens Superior collab!

Avalon Hotel är ett feng shui-certifierat designhotell i hjärtat av Göteborg. Med arkitektur, färg, form och ljus i fokus skapas en unik atmosfär, i restaurangen, på hotellrummen och i hotellets alla utrymmen. Utmärkt service, god mat och dryck är en självklar del av upplevelsen i denna oas av inspiration.

Och det centrala läget är perfekt utgångspunkt för shopping, kultur, nöjen, nattliv och ett brusande folkliv. På takterassen finns solstolar, parasoller och poolen som är klädd i mosaik med ett bälte av 24-karats guld som ger dig lycka och välgång enligt feng shui-läran. En del av poolen svävar fritt och syns från Kungsportsplatsen. På Avalon Hotel är det lätt att både göra ingenting och vad du vill. Läs mer om Avalon Hotel »

Hos oss på Strömstad Spa & Resort på den vackra Bohuslänska rivieran får du härligt, lyxigt resortchill, njutomhustid, god mat och dryck och boostande tillsammanstid 10 meter från havskanten. Slappna av, relaxa och bara låt den sköna känslan infinna sig när du njuter i vår stora spaavdelning med härliga bastukoncept, pooler och utomhusjacuzzi med havsutsikt.

Resorten ligger i omedelbar närhet till en världsunik skärgård utvald av CNN till en av världens vackraste vildmarker med bl a magiska Kosteröarna som är en perfekt dagsutflykt. Naturreservatet Nötholmen och Strömstad Golfklubbs 18-håls golfbana blir dina närmsta grannar samt att hela Strömstad centrums utbud, med allt från små butiker till gallerior, finns inom promenadavstånd

.
Du får 2 + 2 övernattningar för endast 2900:-/person i Superiorrum!*

 

I Superior collab-dealen ingår:

På Avalon:

2 x övernattning i Superior Open Bath-rum, 2 x frukost. Fri tillgång till takterrass med pool mellan kl. 12.00-18.00 (maj-sept med reservation för abonnering), Badrock och tofflor.

Härliga rum med en unik öppen badrumslösning där badkaret är integrerat i rummets inredning. Från badkaret kan du njuta av utsikten, titta på TV eller lyssna på musik. Den moderna inredningen med generösa detaljer som bla Arne Jacobsens fåtölj “Svanen” bidrar till rummets härliga atmosfär. Alla Superior Open Bath har fransk balkong samt separat dusch i badrummet.

 

På Strömstad Spa & Resort:

2 x övernattning i Superiorrum, 2 x frukost, entre till spa & relax med olika bastu- och poolkoncept, Gym 24h + träningspass, Badrock och tofflor.

I de rymliga superiorrummen bor du bekvämt och skönt på 46m2 med vardagsrum med soffgrupp, separat sovrum med twinbeds, badrum med badkar och rummen har balkong. Superiorrummen ligger i sidobyggnaden, 30 m från huvudbyggnaden.

Välj hur du vill kombinera citypuls och resortchill; först en tur till Strömstad och avsluta sedan på Avalon eller omvänt – alternativt besök oss vid olika tillfällen framöver, dock ska båda vistelserna nyttjas innan 16 augusti, 2020.

 

Boka Superior collab-dealen:

Gör din bokningsförfrågan via formuläret eller uppge kod: COLLAB och maila booking@stromstadspa.se för att nyttja dealen.

Viktigt i samband med din vistelse på Strömstad Spa & Resort

Med anledning av Covid-19, och för att det ska bli en härlig och njutningsfylld upplevelse för dig och övriga gäster, ber vi dig att komma ihåg att boka tid i vår Spa- & relaxavdelning och för frukost via mail: spa@stromstadspa.se ellerpå +46 (0)526-303 00.

 

 

 

 

 

*Erbjudandet gäller i mån av plats för ankomster t.o.m 16/8, 2020.

Förfrågan paket

  • Datumformat: MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Datumformat: MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.