Menu

Christmas Deluxe Stay med upp till 50% rabatt!

Från 1490:- för 2 personer

Den som väntar på något gott väntar alltid för länge – håller du med? Så från oss alla till dig, vi tjuvstartar julen redan nu och öppnar upp en av våra julgåvor till dig: Christmas Deluxe Stay-dealen! För dig som kan och villbehöver smita iväg för en riktig boost INNAN jul. 

Ja, vad sägs om att se fram emot lovely feelGOOD-dagar och fylla på med livsnjutning och värdefull tillsammanstid? Ja alla de där härliga stunderna som är så efterlängtade!

Spaa loss & träna

Låt den sköna rechargekänslan infinna sig i Spa & relaxavdelningensom erbjuder olika bastu – och poolkoncept.  Känn den avkopplande värmen från  olika bastu, flyt i saltvattenpoolen, bubbla inomhus eller i utomhusjacuzzin med utsikt över havet och yachthamnen, slumra en stund i vilogungor eller prova en stunds massage i våra massagefåtöljer.

Matupplevelsen
Härligaste hotellfrukosten, ett lunchbreak, en amazing middag. Unna dig att få härligt gott serverat.

Chilla tillsammans i vår nya coola bar- & loungemiljö
Få tid för en stunds prat om smått och stort över en drink, en öl eller med bubbel i glaset eller annat gott i glaset i vår sköna atmosfär. Och kanske en stund till… det blir lätt så… i vår nya bar- och loungemiljö.

Relax & refresh
Missa inte tillfället att prova en skönt avstressande behandling eller välgörande massage är precis vad som behövs för att få känna sig relaxed och refreshed från topp till tå.

Njutomhus!

Upptäck naturen kring vår resort – Vattnet. Vinden. Vidderna. Vyerna! Med 10 meter till havskanten är havet alltid närvarande och naturreservatet Nötholmen är vår närmsta granne och en fantastisk plats att ha tillgång till. Ta en promenad och upplev de vackra vyerna och vem vet, kanske tillhör du de modiga som vågar dig på ett vinterbad i havet?

BE SAFE & STAY SAFE
Vi följer alla rekommendationer och gör allt för att du skall känna dig trygg. Gästinfo Safe Stays – för säkra och trygga vistelser »

Christmas Deluxe Stay-deal

50% rabatt söndag-torsdag t.o.m. 13 december – NU 1490:- för 2 personer*

35% rabatt fredag & lördag; 13 nov, 14 nov, 20 nov & 21 nov , 27 & 28 nov, 4 & 5 dec, 11 & 12 dec- NU 1990:- för 2 personer*

Detta ingår:

  • En övernattning i Deluxe-rum
  • Härlig frukostbuffé**
  • Entré till spa & relax med olika bastu- och poolkoncept**
  • Tillgång till gym 24h
  • Badrock och badtofflor
  • Bastu- och Scrub ritualer (fredagar och lördagar)
  • Tillgång till Nötholmen -naturreservatet precis vid hotellet, perfekt för jogging, promenader och vinterbad

För att ta del av dealen använd bokningswidgeten på denna sida så kommer du direkt till erbjudandet alt. uppge kod: DELUXE i fältet Kampanjkod när du klickar på ”Har du en bokningskod?” i vår Booking.

* Erbjudandet kan endast bokas online, är begränsat och gäller i mån av plats för vistelser t.o.m 13 december, 2020.

 

EXTRA LYX!

På fredagar och lördagar så bjuder vi dig/er på avkopplande och energifyllda Aroma bastu- och body scrub ritualer. Vi kallar det ”moments of spa”. Du behöver inte boka plats för ritualen (men kom ihåg att boka din Spa tid innan vistelsen genom att mejla till booking@stromstadspa.se ) utan droppar in på den tid du önskar (i måna av plats). Vi kommer att genomföra ritualerna/moments på fredagar mellan 20.00 -22.00 och på lördagar  mellan 12.00 -14.00 och 20.00 -22.00. Varje ritual tar ca 10-15 minuter. Enjoy – Boost yourself!

 

**Med anledning av Covid-19, och för att det ska bli en härlig och njutningsfylld upplevelse och vistelse för dig och övriga gäster, har vi delat upp dagen i olika 2-timmars spatider och restaurangtider. Du tilldelas en spatid/övernattning samt tilldelas även tider för måltider efter bokning.