Menu

It’s a deal. Deluxe-stay med över 50% rabatt!

1490:- för 2 personer i Deluxe-rum

Vem tar du med för feelGOOD, resortchill, god mat och dryck, spa & relax och skönt häng i vår nya coola bar- och loungemiljö?

Livsnjutarboosta dig och någon du tycker om med alla de där härliga stunderna du gillar lite extra! Missa inte heller tillfället att prova någon avkopplande spabehandling eller välgörande massage.

Upptäck naturreservatet Nötholmens klippor och stränder och ta ett sensommardopp i havet, ta en tur med kajak, vandra naturskönt eller upptäck Strömstad och Koster på cykel.

För dig som gillar golf är en runda på Sveriges västligaste golfbana, vår granne Strömstad Golfklubb, ett måste.

Passa på att boosta inför den långa hösten med livsnjutartid. Spaa loss-tid. Bara-vara-tid. Egentid. Tillsammanstid.

Varmt välkommen till feelGOOD och feeling GOOD på Bohuslänska rivieran – kom till oss och njut både inomhus och njutomhus!

 

It’s a deal. DELUXE-stay med över 50% rabatt. NU 1490:- för 2 personer!*

 

Detta ingår:

  • En övernattning i Deluxe-rum
  • Härlig frukost
  • Entré till spa & relax med olika bastu- och poolkoncept
  • Tillgång till gym 24h
  • Badrock och badtofflor
  • Bastu- och Scrub ritualer

EXTRA LYX!

På fredagar och lördagar så bjuder vi dig/er på avkopplande och energifyllda Aroma bastu- och body scrub ritualer. Vi kallar det ”moments of spa”. Du behöver inte boka plats för ritualen (men kom ihåg att boka din Spa tid innan vistelsen genom att mejla till booking@stromstadspa.se ) utan droppar in på den tid du önskar (i måna av plats). Vi kommer att genomföra ritualerna/moments på fredagar mellan 20.00 -22.00 och på lördagar  mellan 12.00 -14.00 och 20.00 -22.00. Varje ritual tar ca 10-15 minuter. Enjoy – Boost yourself!

För att ta del av dealen använd bokningswidgeten på denna sida så kommer du direkt till erbjudandet alt. uppge kod: DELUXE i fältet Kampanjkod när du klickar på ”Har du en bokningskod?” i vår Booking.

 

* Erbjudandet kan endast bokas online, är begränsat och gäller i mån av plats t.o.m. oktober, 2020.