Menu

Far och son

Far och son-paketet – boostade resortchill och catching up

 

Dags för catching up och att boosta relationen med att boka in värdefull kvalitetstid? Kanske var det ett bra tag sedan ni träffades och hittade på något eller så ses ni ofta och har roligt tillsammans?

Oavsett vilket – om sköna resortspadagar som varvas med chill, träning, massage, bastu och varma bad och gott att äta är med på er bucketlist så är Far och Son-paketet definitivt något för dig/er!

Spa & relaxavdelningens två plan erbjuder olika bastu – och poolkoncept. Njut av den avkopplande värmen från  olika bastu, flyt i saltvattenpoolen, bubbla inomhus eller i utomhusjacuzzin med utsikt över havet och yachthamnen, slumra en stund i vilogungor eller testa en stunds massage i våra massagefåtöljer.

I paketet har vi också inkluderat ett träningspass där ni peppas och pushas av en av våra PT’s samt var sin klassisk massage – allt för att ni ska få känna er relaxed, refreshed och recharged. Starkare tillsammans!

Fyll på med ny energi i restaurang Maritimus. Sedan dags för en stund i vår nya coola bar- och loungemiljö, som bjuder in till extra chill med sin sköna atmosfär. Kanske testar ni någon ny drink eller tar en öl, bubbel eller annat gott i glasen.

Avsluta en härlig dag med sweet dreams och skön vila. Och sanndröm om att vakna upp till en pratstund över godaste frukostbuffén.

PS: Missa inte Njutomhus, vårt läge 10m från havskanten med salta vindar och frisk havsluft gör gott för kropp och själ. Vi har vår älskade granne Nötholmen – ”vårt” naturreservat. Ge er ut för en joggingtur eller catching up under en promenad och vem vet, kanske vågar ni er på ett vinterbad i havet.

Reminder! Låt dig inte luras av paketets namn, det passar självklart pappor och döttrar, mammor och döttrar/söner också – ja, du tar helt enkelt med dig den du längtar efter tillsammanstid med!

 

Paketet innehåller:

 

Logi i delat dubbelrum

Frukostbuffé

Burger of The Day med fries

Entré till spa & relax med olika bastu och poolkoncept

En Klassisk massage 20 min

Ett träningspass med PT

Gym 24h + träningspass enligt schema

Badrock och badtofflor

Tillgång till Nötholmen -naturreservatet precis vid hotellet, perfekt för jogging , promenader och vinterbad.

Erbjudandet gäller ej under perioden juli-10 augusti.

 

EXTRA LYX!

På fredagar och lördagar så bjuder vi dig/er på avkopplande och energifyllda Aroma bastu- och body scrub ritualer. Vi kallar det ”moments of spa”. Du behöver inte boka plats för ritualen (men kom ihåg att boka din Spa tid innan vistelsen genom att mejla till booking@stromstadspa.se ) utan droppar in på den tid du önskar (i måna av plats). Vi kommer att genomföra ritualerna/moments på fredagar mellan 20.00 och på lördagar 12.00 ,14.00 , 16.00  och 18.00. Varje ritual tar ca 10-15 minuter. Enjoy – Boost yourself!

 

Viktigt i samband med din vistelse på Strömstad Spa & Resort

Med anledning av Covid-19, och för att det ska bli en härlig och njutningsfylld upplevelse för dig och övriga gäster, ber vi dig att komma ihåg att boka tid i vår Spa- & relaxavdelning via mail: booking@stromstadspa.se och reservera tid för frukost »