Menu

Friends & Fun – spa med vänner. Enjoy!

Dags för en vacay på spa och resort med vänner? Att umgås och prata utan att bli avbrutna. Skratta gott. Varva ner och ladda om. Äntligen njuta av den där undergörande massagen eller spabehandlingen du så länge tänkt på men som aldrig lyckas bli av. Ta något lyxigt gott att dricka i nya bar- och loungen eller på terrassen vid havskanten. Få middagen serverad. Hinna med några timmars god sömn… kanske?! Och låååååång god hotellfrukost förstås. Enjoy!

Oavsett vad du ser fram emot – ta med dig bästa kompisgänget och upplev resorten! Friends & Fun, spa med vänner är ett energigivande paket fyllt med bästa tillsammanstiden för dig och dina vänner

Här på Bohuslänska rivieran njuter ni av vår härliga miljö både inomhus och njutomhus. Checka in tillsammans med vännerna i er härliga svit med utsikt från balkongen. Koppla bort omvärlden och koppla av i vår stora spa-och relaxavdelning. Kör ett träningspass och en promenad eller power-walk och ta in Nötholmens vackra vyer. Eller passa på att ta en shoppingtur i Strömstad centrum, 10 minuter från hotellet, och fynda i allt från små personliga butiker med design och mode till gallerior.

Varmt välkomna till en lovely och lively vistelse med fokus på vänskap och skapa nya energigivande minnen tillsammans!

 

Friends & Fun, spa med vänner

Prisexempel från 4640:- för 4 personer (från 1160:- per person)

 

Friends & Fun-paketet innehåller:

Tre- eller fyrbäddsrum (svit med balkong)

Härlig frukost

3-rätters middag

24h Gym

Badrock och tofflor

I samband med din bokning addera gärna till entré till vår spa & relaxavdelning: 250:-/ person

Kom också ihåg att boka din spatid  (2 im ) innan vistelsen på booking@stromstadspa.se

EXTRA LYX!

På fredagar och lördagar så bjuder vi dig/er på avkopplande och energifyllda Aroma bastu- och body scrub ritualer. Vi kallar det ”moments of spa”. Du behöver inte boka plats för ritualen (men kom ihåg att boka din Spa tid innan vistelsen genom att mejla till booking@stromstadspa.se ) utan droppar in på den tid du önskar (i måna av plats). Vi kommer att genomföra ritualerna/moments på fredagar mellan 20.00 och på lördagar 12.00 ,14.00 , 16.00  och 18.00. Varje ritual tar ca 10-15 minuter. Enjoy – Boost yourself!