Menu

Golf & Burger

Från 1945:-/ person

Ta med dig kompisgänget och boka vårt golfpaket Golf & Burger!

Vi hjälper dig gärna med att boka starttider, säg bara till vid bokning. Hyr gärna golfbil på resorten och det är enkelt att köra till golfbanan som ligger endast 50 meter från hotellet. Kanske vill du utmana dina vänner på en puttingtävling innan golfrundan och ge vinnaren härliga produkter från Decleór? Gör du/ni hole in one så bjuder självklart Strömstad Spa & Resort på champagne.

Efter golfrundan njuter ni av en avkopplande massage och bästa golfchillet får ni på vår coola terrass endast 10 meter från havskanten. Som på franska rivieran fast i bohuslän 😉 Vi rekommenderar varmt någon av våra mojitos eller andra goda drinkar från vår utomhusbar eller vår nya lovely & lively lobbybar.

Vill du träna innan Beer & Burger så har du tillgång till gymmet och ett måste är att tillbringa någon timma inne i vår Spaavdelning med olika bastu och poolkoncept. Efter en golfrunda är det extra skönt att ta hand om sina fötter, njut av fotbad och” promenaden” på stenarna. Vågar du så prova gärna fishspa.

Riktigt varmt välkomna till Strömstad Spa & Resort och kanske din bästa golfrunda någonsin!

Paketet innehåller

Dubbelrum

Frukost

Hamburgare & Öl

20 minuters massage

Entré till spaavdelning

24h gym

Greenfee – Strömstad golfklubb

 

Check in
Check out

Förfrågan paket

  • Datumformat: MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Datumformat: MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.