Menu

Golf & Burger

Från 1945:-/ person

Ta med dig kompisgänget och boka vårt golfpaket Golf & Burger!

Vi hjälper dig gärna med att boka starttider, säg bara till vid bokning. Nytt för denna golfsäsong är att du kan hyra din golfbil på hotellet och enkelt köra till golfbanan som ligger endast 50 meter från hotellet. Kanske vill du utmana dina vänner på en puttingtävling innan golfrundan och ge vinnaren härliga produkter från Decleór. Gör du/ni hole in one så bjuder självklart Strömstad Spa & Resort på champagne.

Efter golfrundan njuter ni av härlig  massage och vi vill gärna att ni kopplar av på vår coola terrass endast 10 meter från havskanten. Där serverar vi gärna Mojito Collection, en samling av våra signaturdrinkar i och med att vi under 2017 firar 10 år.

Vill du träna innan Beer & Burger så har du tillgång till gymmet och ett måste är att tillbringa någon timma inne i vår Spaavdelning med olika bastu och poolkoncept. Efter en golfrunda är det extra skönt att ta hand om sina fötter, njut av fotbad och” promenaden” på stenarna. Vågar du så prova gärna fishspa.

Riktigt varmt välkomna till Strömstad Spa & Resort och kanske din bästa golfrunda någonsin!

Paketet innehåller

Dubbelrum

Frukostbuffé

Hamburgare & Öl

20 minuters massage

Entré till spaavdelning

Träningspass enligt schema

Greenfee – Strömstad golfklubb

DJ i baren på kvällen fredag och lördag

Under hösten och vintern, kontakta bokningen för att se vilka golfklubbar som har öppet – info@stromstadspa.se  +46 (0)526-303 00

Check in
Check out