Menu

Grönt kort – golf & resort

Har du länge gått och funderat på att börja spela golf? Då är det dags. Vi har den bästa platsen för att kombinera golflektioner med bästa sommarchill 10 meter från havskanten, avkopplande behandlingar och kanske en tur till Kosteröarna . Bästa feelgoodupplevelsen någonsin  på Bohuslänska Rivieran.

Grönt kort tar du på Strömstad Golfklubb som ligger endast 50 meter från resorten. Du tar dig enkelt upp till golfbanan med en av våra golfbilar eller tar en njutomhuspromenad och spanar in den härliga miljön. Du tränar ca 3 timmar per dag  ( 3 dagar ) tillsammans med tränare  ( minimum 2 personer för att grönakortetkursen skall genomföras). På klubben finns det 3 st träningshål utöver 18 hålsbanan och på träningshålen så kan du öva tills svingen sitter som du vill. Lycka till!

Efter golftid på banan så rekommenderar vi en avkopplande behandling, en av våra favoritdrinkar på utomhusterassen och sjävklart ett besök i vår spa & relax med olika bastu och poolkoncept. Boost yourself och ta gärna med dig dina vänner och familj! 😉

Pris från : 1399:-/ person för Grönt kort.

Gör din förfrågan på logi och grönt kort i nedan formulär

Förfrågan paket

  • Datumformat: MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Datumformat: MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.