Menu

Healthy Conference

Från 2370:-/ pers inkl. moms

Vårt konferenspaket Healthy Conference är till för de företag som väljer att investera i sina medarbetares hälsa och välbefinnande i kombination med goda resultat. Tillsammans med On Running vill vi skapa en aktiv konferens där du har möjlighet att njuta av vår inspirerande miljö. Det ingår ett par coola On Runningskor till alla dina deltagare, annorlunda och mycket uppskattat.

Healthy Conference är ett aktivt paket och vi rekommenderar gärna flera pauser och inled gärna med en spaminute. Det är också mycket populärt att boka upp stol och – handmassage utanför konferenslokalen i samband med fikapauser.

Hälsa behöver nödvändigtvis inte vara hård träning , utan ta en promenad i samband med lunchen i vårt vackra naturområde på Nötholmen. och dina nya onrunningskor ;).

Vill du ha mer tempo så bokar du en powerwalk med någon av våra instruktörer. Walk & Talk – är  en bra och kreativ mötesmetod. Kanske vill du boka upp ett eget träningspass för din grupp eller så deltar ni i det träningspass som finns enligt schema. ( dessa pass ingår i ditt paket, för eget pass fråga efter pris vid bokning )

Det finns också en mängd bra aktiviteter som vi kan genomföra utomhus för att svetsa samman teamet. Kanske också en tur till Koster med cykletur eller ett skaldjuskok på Furholmen endast 15 minuter från hotellet, skulle passa just dig och din konferens.

Avsluta din konferensdag med After Conference i vår Spa -och Relaxavdelning.

Efter en dags intensivt arbete med dina kollegor önskar vi dig varmt välkommen in i en härlig avkopplande miljö med tid till att reflektera, prata med kollegor och njuta av olika bastu- och poolkoncept. Självklart så kan du köpa med dig något gott att dricka. Badrock och badtofflor fixar vi!

Varmt välkommen att boka aktiva möten på Strömstad Spa & Resort!

 

Paketet innehåller:

 

Logi i dubbelrum eller enkelrum

Frukostbuffé

Förmiddagskaffe

Lunchbuffé med olika förrätter varmrätter och desserter

Smoothie, frukt, nötter

3-rätters middag

Spaminute – Välkomstritual med en av våra Spaterapeuter

On Runningskor till alla dina deltagare till ett värde av 1600:-

Entré till spa-och relaxavdelning

Träning & Gym

Badrock och badtofflor

Konferenslokal inklusive basteknisk utrustning

Förfrågan konferens

  • Hur många är ni?

  • Datum för konferensen

  • Datumformat: MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Datumformat: MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Kontakt info