Höst- & Vinterchill

Aktiviteter & Events hela hösten och vintern

Skicka förfrågan

Paketerbjudandet innehåller

 

 

Öppet hus: 28/01 2018

Titta på vårt träningsschema för olika träningspass

Den 28/1 kl.11.00 – 16.00 så har vi öppet hus på vår träning och fintnessavdelning. Vi blandar nya och gamla pass i en härlig mix och presenterar vårens nya tränings- schema. Du kommer bl.a. att kunna testa Foamroller Yoga, Aquamove, Flow, Pulse och Go. Självklart så bjuder vi på spaentré efter härliga pass och du njuter också av lite smått & gott i vår Spashop. Vi ger dig 15% rabatt på utvalda produkter så unna dig själv en bra start på 2018. Tillsammans med dig och våra partners Casall, On Running, Decléor, Darmazone och Bodypower skapar vi träningsglädje Dessutom så serverar vi denna söndag – Söndagsmiddag för dig, dina vänner och hela familjen. Kombinera en aktiv träningsdag med en smakrik middag. Riktigt varmt välkommen! Team Strömstad Spa & Resort Öppet Hus arrangemanget är kostnadsfritt och vi önskar få din anmälan senast den 22/1 till: spa@stromstadspa.se. Uppge namn, mejladress och telefon vid anmälan.

Det är först till kvarn som gäller och om du får förhinder så är vi tacksamma för att du medelar oss så någon annan kan få din plats. Middagen köper du till och bokas på 0526-303 00.

 


God champagne och musik i en härlig miljö!


After Work: 16.00 – 23.00 varje fredag!

Varje fredag under hösten och vintern bjuder vi upp till en cool After Work med DJ, start 16.00. Vi kör också happy hour mellan 16.00 – 18.00 med 50% på: Caesarsallad. Carlsberg Export på fat, Yvon Mau ́s viner: rött vitt och rosé & mineralvatten.


After Conference:

Mån – Tors Kl 17.00 -19.00

Avsluta din konferensdag med After Conference  i vår Spa -och Relaxavdelning.

Efter en dags intensivt arbete med dina kollegor önskar vi dig varmt välkommen in i en härlig avkopplande miljö med tid till att reflektera, prata med kollegor och njuta av olika bastu- och poolkoncept . Självklart så kan du köpa med dig något gott att dricka.
Badrock och badtofflor fixar vi!
Höst och vinterchill när den är som bäst – Varmt välkomna!
Kontakt:

info@stromstadspa.se

+46 (0)526-303 00


Night Spa – Varje Fredag kl 21.00 – 23:00

 

Night Spa på Strömstad Spa. Vi vill erbjuda något alldeles extra! Njut av vår stora spaavdelning med härliga bastukoncept och avkopplande pooler. Ge dig tid till att njuta av vår utomhus jacuzzi med utsikt över havet och förhoppningsvis får du se en stjärnklar himmel.


Julbord: 1-2, 8-9 & 15-16 december

Julbord, spa och underhållning. Varje helg så underhåller Rockduon Andersson & Högdahl och innan julbordet så njuter du av vår spaavdelning med olika bastu och poolkoncept.


Familjejulbord:  10 dec

Familjejulbord med härligt spa. Den 3 och 10 december är det dags för årets populära Familjejulbord. Boka bord i god tid så får du, din familj, vänner och bekanta njuta av härlig julstämning. Passa på at njuta av vår härliga spaavdelning innan julbordet. 

Golden Wellness

Boka inn en träningsweekend «Golden Welness» på Strömstad Spa & Resort, full av inspiration, kunskap och träningsglädje! Dagarna kommer att vara fyllda med träning mestadels utomhus, i skärgårdens fantastiska miljö. Vi inspirerar dig med vår passion och glädje för träning & att få alla i rörelse. Kombinera detta med SPA, föreläsningar och god mat i en härlig gemenskap med likasinnade.