Menu

Höstlovsspecial – kom 3 dagar betala för 2

Fr. 5440:- för 2 vuxna + 2 barn (upp till 12 år)

För dig som planerar ett break under v.44 tipsar vi om Family First och höstigt lov på vår resort. Vad sägs om ett höstlov fyllt med en mix mellan puls och idyll och tid för aktivitet, utflykter och shopping i närområdet?

Höstlovsspecial – kom 3 dagar betala för 2 den 23/10-1/11

Stanna hos oss lite längre! Höstlovsspecial-paketet ger dig mer av familjetid, spaa loss-tid, äta gott i restaurangen-tid, chilla på rummet-tid och njutomhustid.

Njutomhusa, koppla av med Duobehandlingar och designa den bästa bodyscruben

Ge er ut på en frisk upptäcktsfärd med vackra natur på vår närmsta granne naturreservatet Nötholmen. Efteråt är det skönt med värmen i vårt spa med olika bastu – och poolkoncept. I paketet ingår entré till vår spa & relaxavdelning. ( Barntider mellan 9.00 -16.00 ) Utomhusjacuzzin med utsikt över havet och hamnen är populär. Kanske blir den en familjefavorit!

Har din familj testat Fish Spa? Som att doppa fötterna i bubblig läsk och spännande att prova. Eller passa på att boka in en skön duobehandling till dig och ditt barn med avkopplande ryggmassage och aquascape. Och vem i familjen designar den bästa bodyscruben?  Aktiviteten DIY – designar er egen ekologiska bodyscrub efter våra recept blir en mysig stund där ni mixar, smakar, smörjer och skrattar gott tillsammans. Självklart får du ta med den scrub du tillverkat hem!

Shoppa loss i Strömstad centrum

Endast 10 minuter från hotellet strosar ni runt i Strömstads centrums många ”personliga” butiker och gallerian med olika konceptbutiker. En perfekt kombo av puls och idyll.

Höstlovsspecial kom 3 dagar betala för 2 innehåller:

  • 3 övernattningar i familjerum
  • 3 st frukostar
  • Entré till Spa & Relaxavdelning med olika bastu & poolkoncept. Förlängda barntider i spa 9.00-16.00.
  • Barnens resortprogram (reservation för ändringar)
  • Badrock & Badtofflor
  • Tillgång till Gym 24h

Pris från 5440:- för 2 vuxna + 2 barn (upp till 12 år) i Superiorrum.

Bokas endast online.

* Erbjudandet är begränsat och gäller i mån av plats för vistelser 23 oktober-1 november, 2020.