Julbord Christmas Sunday

2785:- för 2 personer

Den 26/11 , 3/12, 10/12, 17/12 kan du uppleva Resortens  Christmas Sunday Vibe.  

Söndag är helt klart en av de bästa dagarna i veckan då du kan slappna av och  ladda lite extra för veckan som kommer. Relax & Refresh!

Under utvalda söndagar inför julhelgen så får du bästa julmyset hos oss på resorten , kanske med någon du tycker extra mycket om eller varför inte överraska hela familjen  eller vännerna med ett besök på Bohuslänska Rivieran. Ju fler desto mysigare Christmas Feeeling. 😉

Ni njuter av varmt avkopplande spa i vårt Spa & Relax med olika pool & bastukoncept . Vilogungorna har utsikt över yachthamnen och i vår utomhus jacuzzi kanske du får se en stjärnklar himmel om du väljer att besöka Night Spa. Självklart så önskar vi att isen har lagt sig och snöflingorna sakta faller så att julstämningen infinner sig både utom- och inomhus.  Den varma glöggen serveras vid havskanten eller i vår glittriga bar Bubbles & Beat. Unna dig extra lyx med en Christmas Cocktail/Mocktail efter julbordet och njut av varje minut.

Efter en god natts sömn så äter du kanske den bästa frukosten på länge . Ta god tid på dig! Passa på att addera till sen utcheck vid bokning  så får ni ut det bästa av er vistelse

Njut och ladda inför kommande julhelg och ett nytt 2024.

Varmt välkommen till Christmas Sunday – Feel The Christmas Vibe!

Paket Christmas Sunday

Övernattning för 2 personer i delat dubbelrum

Härlig frukostbuffé

Glögg innan julbordet – serveras vid havskanten eller i vår glitterbar- Bubbles & Beats

Julbord med alla julens läckerheter  – självklart så finner du skaldjur på vårt julbord och du möter våra kockar som trancherar kött och serverar andra godsaker.

Entré till spa & relax med olika bastu och poolkoncept

Badrock och badtofflor

Tillgång till Naturreservatet Nötholmen – kanske ett vinterbad?

 

Pris : 2785:-/ för 2 personer

Förfrågan paket

  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.