Julbord feat. X-mas Party by Riviera X

Från 795:-/person

Ladda upp för julens goda, fest, dans, glädje och riktigt bra entertainment! Fyra decemberkvällar skruvas den sydliga stämningen och värmen upp till max här på Bohuslänska Rivieran. Under palmer och discokulan i vår glittrande Bubbles & Beats loungebar bjuds du in till julbord med X-mas Party by Riviera X.

 

Mingla med värmande glögg innan det är dags att njuta av ett riktigt läckert julbord fyllt med julens favoriter och självklart med inslag av skaldjur. Våra kockar är redo att förgylla din kväll med att servera massor av julens goda och delikatesser.

 

Time to party! DJ’n sätter den rätta festfeelingen och levererar en grym remix av superhits med sydliga vibes och sounds tillsammans med kvinnlig vokalist. Allt skönt twistat med gäster och musikaliska överraskningar. Inga party poopers i sikte, det här blir garanterat ett x-mas party du sent ska glömma!

 

Join the partyFredag 8 dec, Lördag 9 dec, Fredag 15 dec, Lördag 16 dec

 

Julbord feat. X-mas Party by Riviera X

 

Julbord & underhållning: 795:-/person

Julbord, underhållning med logi och härligaste frukostbuffén:

Mindre sällskap, gör förfrågan. För grupper & konferens: 1795:-/pers i delat dubbelrum. 2295:-/pers i enkelrum

 

Så maxar du din/er partykväll:

 

Addera följande:

  • Vem vill inte ha bara några få steg ”hem” efter partykvällen. Boka övernattning och sov gott efter festligheterna och se fram emot vår härliga frukostbuffe.
  • Ladda upp inför partyt i FLOW Spa eller få en recharge dagen efter julpartyt. Köp till Spaentré och få access till 200m2 fyllt med avkoppling och refresh i pooler, jacuzzis, saunas, vilogungor m.m.
  • Samlas med kollegor, familj, vänner i vår bar Bubbles & Beats. I juletid mer gnistrande och glittrigare än någonsin och här hittar du alla Christmas mocktails och cocktails.
  • Bli kvar för kvällens festligeter med en spabehandling. Mjuka tex upp kroppen med en massage inför kvällens dansmoves eller boka en Get ready for the party facial och få en quick fix facial som ger maximalt glow och lyster på kort tid.

 

 

Förfrågan paket

  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.