Menu

Kosterpaketet – resortliv & magiskt vackra Kosteröarna

Kosterpaketet bjuder på skönt resortliv i kombo med en saltstänkt upptäcktsfärd på de magiskt vackra Kosteröarna. Så vad sägs om lite islandhopping? Att få njuta av livets goda och relax på vår resort i kombination med en vacker naturupplevelse.

Kosterpaketet passar för dig som vill ta med dig någon du tycker om eller hela familjen för att spaa loss, kunna njuta av att serveras god mat och dryck och även vill få en fantastisk utomhusupplevelse fylld med frisk havsluft, magiskt vackra vyer och upptäcka mer i närområdet kring vår resort.

Båtarna går från Strömstads centrum och tar bara 40 minuter. Sen är det bara att ge sig ut på upptäcktsfärd med ”bara-vara-tid” på de oexploaterade Kosteröarna. Där finns fina badplatser, fascinerande natur, tillfälle att äta god mat, oasen Kosters trädgårdar och mycket mer.

Sydkoster upplevs med fördel på två hjul under charmiga cykelturer och missa inte ett besök på Naturum.

Ut på tur – aldrig sur! Du kommer garanterat tillbaka till fastlandet fylld med härliga intryck och energi!

Klicka här för att planera din Kostertur och se aktuella öppettider ute på öarna »

Prisexempel:

Koster för 2 – från 1245:-/person i dubbelrum

Koster med familjen (2 vuxna och 2 barn upp till 12 år) från 3490:- i ett Deluxerum

 

I paketet ingår:

Boende

Frukost

Båtbiljett t.o.r. Kosteröarna

Cykelhyra på Koster

Entre till spa & relax med olika bastu- och poolkoncept

Gym 24h

Badrock och tofflor

Bastu- och scrub ritualer

EXTRA LYX!

På fredagar och lördagar så bjuder vi dig/er på avkopplande och energifyllda Aroma bastu- och body scrub ritualer. Vi kallar det ”moments of spa”. Du behöver inte boka plats för ritualen (men kom ihåg att boka din Spa tid innan vistelsen genom att mejla till booking@stromstadspa.se ) utan droppar in på den tid du önskar (i måna av plats). Vi kommer att genomföra ritualerna/moments på fredagar mellan 20.00 -22.00 och på lördagar  mellan 12.00 -14.00 och 20.00 -22.00. Varje ritual tar ca 10-15 minuter. Enjoy – Boost yourself!

Photo cred: Boat houses on Koster Island & Koster Ferry – Åsa Dahlgren/Westsweden.com. Naturum – Jonas Ingman/westsweden.com

 

Viktigt i samband med din vistelse på Strömstad Spa & Resort

 

Med anledning av Covid-19, och för att det ska bli en härlig och njutningsfylld upplevelse för dig och övriga gäster, ber vi dig att komma ihåg att boka tid i vår Spa- & relaxavdelning och för frukost via mail: spa@stromstadspa.se eller på +46 (0)526-303 00.