Menu

Kosterpaketet – resortliv & magiskt vackra Kosteröarna

Kosterpaketet bjuder på skönt resortliv i kombo med en saltstänkt upptäcktsfärd på de magiskt vackra Kosteröarna. Så vad sägs om lite islandhopping? Att få njuta av livets goda och relax på vår resort i kombination med en vacker naturupplevelse.

Kosterpaketet passar för dig som vill ta med dig någon du tycker om eller hela familjen för att spaa loss, kunna njuta av att serveras god mat och dryck och även vill få en fantastisk utomhusupplevelse fylld med frisk havsluft, magiskt vackra vyer och upptäcka mer i närområdet kring vår resort.

Båtarna går från Strömstads centrum och tar bara 40 minuter. Sen är det bara att ge sig ut på upptäcktsfärd med ”bara-vara-tid” på de oexploaterade Kosteröarna. Där finns fina badplatser, fascinerande natur, tillfälle att äta god mat, oasen Kosters trädgårdar och mycket mer.

Sydkoster upplevs med fördel på två hjul under charmiga cykelturer och missa inte ett besök på Naturum.

Ut på tur – aldrig sur! Du kommer garanterat tillbaka till fastlandet fylld med härliga intryck och energi!

För att planera din Kostertur och aktuella öppettider ute på öarna besök kosteroarna.com

Prisexempel:

Koster för 2 – från 1245:-/person i dubbelrum

Koster med familjen (2 vuxna och 2 barn upp till 12 år) från 3490:- i ett Deluxerum

 

I paketet ingår:

Boende

Frukost

Båtbiljett t.o.r. Kosteröarna

Cykelhyra på Koster

Entre till spa & relax med olika bastu- och poolkoncept

Gym 24h

Badrock och tofflor

 

Photo cred: Boat houses on Koster Island & Koster Ferry – Åsa Dahlgren/Westsweden.com. Naturum – Jonas Ingman/westsweden.com

 

Viktigt i samband med din vistelse på Strömstad Spa & Resort

 

Med anledning av Covid-19, och för att det ska bli en härlig och njutningsfylld upplevelse för dig och övriga gäster, ber vi dig att komma ihåg att boka tid i vår Spa- & relaxavdelning och för frukost via mail: spa@stromstadspa.se eller på +46 (0)526-303 00.