Menu

Kosterpaketet – båtluffa i Bohuslän

Från 1595:-/ pers

FantaS(EA)tic! Med 10 m till havskanten vill vi passa på att tipsa dig om island hopping på vår Bohuslänska kust. Njut av livets goda och feelgood hos oss på Strömstad Spa & Resort och ge dig ut på saltstänkta äventyr till vackra underbara Kosteröarna! Kosterpaketet är till för dig som vill uppleva naturen, havet och göra utflykter till härliga platser som finns inte långt ifrån resorten. Till Koster tar det 40 minuter och du åker båten från centrum. På ön kan du bland annat besöka populära Kosters trädgårdar, cykla härliga turer, bada salta bad, vandra , uppleva och utforska Sveriges första marina nationalpark och Naturum Koster havet. Planera din dag noga genom att läsa mer här om Koster.


Efter en dag på Koster så kopplar du/ni av i vår spa & relax med olika bastu och poolkoncept. Kvällen avslutas med en middag och vid härlig väder så njuter ni självklart av en drink (gärna från vår mojito collection) på terrassen. Passa även på att ta ett pass i vårt gym innan frukost eller en promenad på Nötholmen – vårt naturreservat endast 50 meter från hotellet. Gillar du golf så finns Strömstad Golfbana precis intill resorten. Njut av det bästa av Bohuslän – naturen – havet och den goda maten!

 

Paketet innehåller


Övernattning i dubbelrum
Den bästa frukostbufféen
3-rätters middag eller middagsbuffé ( kökets val )
Båttur tur & retur Koster
Cykelhyra på Koster
Entré till vår spa & relaxavdelning med olika bastu & poolkoncept
Träningspass enligt schema
Gym
Badrock och badtofflor
Båtluffa i Bohuslän

Båtluffa i Bohuslän

Koster och den bohuslänska skärgården är magisk. På båtluffaibohuslän.se finns allt du behöver för att uppleva skärgårdens smultronställen, hitta de bästa badvikarna och få fina saltstänkta dagar bland kobbar och skär. Spana in mängder med inspiration och information; båtlinjer, ruttförslag, platser att upptäcka etc.

Förfrågan paket

  • Datumformat: MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Datumformat: MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ