Moveat – matevent 20/4 – Ät, drick och umgås

449:-/biljett

Tips! Kombinera Moveat med övernattning

Happy Saturday du får 25% rabatt på valfritt rum 20/4

I dealen ingår övernattning, härlig frukostbuffé, tillgång till gym 24h & träningspass enligt schema

Kampanjen gäller vid bokning online. OBS! Rabatten är redan avdragen i bokningen.

Strömstadpremiär den 20 april för succékonceptet Moveat Original!

 

Varmt välkommen till Moveat, dagsevenemanget som är en fest för dina smaklökar!  Under dagen upptäcker du Strömstad, matmagi och fantastiska smaker tillsammans med familj och vänner och andra foodies som delar din passion för matupplevelser.

 

Första smakstoppet på Resorten &  fem andra smakstopp i Strömstad

Här i Strömstad ingår sex stycken smakportioner från noggrant utvalda smakstopp i biljetten och du får möjlighet att köpa passande dryck därtill i hel- och halvglas. Efter att ha tagit det första smakstoppet hos oss på Resorten gör du och ditt sällskap övriga smakstopp i valfri ordning och den takt som passar dig/er. I Moveat-appen hittar du din biljett och allt du behöver för att planera din rutt och hålla koll på dagens meny.

  • Strömstad Spa & Resort
  • Toro Kolgrill och Tapasbar
  • Halkjaers hamnbageri
  • Laholmens fisk
  • Norra Varvet
  • The Dubliner at Skagerack

Biljetter 449:-/st, inkluderar alla smakstopp.

 

Ät, drick & umgås

Det är inte bara maten som gör Moveat till en speciell upplevelse. Det är gemenskapen, glädjen och det delade matintresset som skapar en härlig atmosfär under dagen. Så ät, drick och umgås!

För att göra din Moveat-dag ännu smidigare kommer båtar att köras av Kust Event mellan vår hamn här på Resorten och Norra Hamnen. Biljett köps ombord på båten för 50 kr per person.

Det här matevenemanget är en upplevelse som du inte vill missa – varmt välkommen att upptäcka Strömstad genom maten!

 

Mer om eventet & köp biljetter »

 

Passa på att kombinera Moveat med en skön vistelse hos oss på Resorten

Passa på att komma dagen innan evenemanget eller stanna till dagen efter. Eller varför inte både och? Moveat är en 4-5 timmars aktivitet som slutar lagom till kvällen. Perfekt för dig att runda av en resortstay med eller en härlig  uppvärmning för dig som vill fortsätta att serveras gott att äta och dricka, chilla mer i glittriga Bubbles & Beats bar eller på uteterrassen, njuta av spa och relax, äta bästa hotellfrukosten och bara Feel The Resorten Vibe!

 

Fotocred: Moveat, fotograf: Torbjörn Lagerwall