Menu

Weekend Getaway – en livsnjutarweekend

Mid Season Sale 25% rabatt!

Weekend Getaway!

 

Smit iväg på en livsnjutarweekend fylld med härligheter, god mat och skön spa & relax. Du checkar in fredag och stannar hos oss till söndagen och kan utan stress uppleva allt som vår lively och lovely resort erbjuder.

MID SEASON SALE: *25% rabatt på Weekend Getaway gäller vistelser 13-15 nov, 20-22nov & 27-29 nov i mån av plats och kan endast bokas online.

 

TA DEL AV ERBJUDANDET –  Uppge kod: HELA2 i fältet Kampanjkod när du klickar på ”Har du en bokningskod?” i vår Booking »

10 meter från havskanten möts du av fantastisk miljö både ute och inne. Spaa loss. Kör ett träningspass när det passar dig, gymet har öppet 24h. Ge dig ut och upptäck vackra naturreservatet Nötholmen intill hotellet, Kosteröarna, eller för shopping i Strömstad. Chilla i vår lobby eller i baren med något gott i glasen. Lyxigt! – Ett tips besök gärna vårt spa på kvällen och njut , kanske av en stjärnklar himmel från vår utomhus jacuzzi

En weekend getaway innehåller förstås flera goda matupplevelser. Allt från att du kommer att avnjuta en 3-rätters middag , härlig frukost samt lockande lunch och kanske också en och annan rätt från vår smått & gott meny. Ta god tid på dig och låt dig väl smaka.

Sov riktigt skönt och passa på att unna dig både en och två härliga sovmorgnar. Att se fram emot att vakna till de godaste frukostarna –  ja, det är en sanndröm!

 

Tips! Boosta din Weekend Getaway med BABOR Spa Ritual eller spabehandlingar som gör dig relaxed och refreshed.

 

Uppgradera ditt rum med 50% rabatt! 

Förutom alla goodies som paketet innehåller ger vi dig dessutom möjlighet att uppgradera ditt rum med 50% rabatt! Superior, Deluxe-rum eller Frontsuite – vad väljer du?

 

Paketet innehåller:

2 x övernattning i dubbelrum
2 x härliga frukostar
Fredag: 3- rätters middag
Lördag: Lunch + 3 – rätters middag
Entré till spa & relaxavdelningen med olika bastu- och poolkoncept
Tillgång till gym 24h
Badrock och badtofflor

EXTRA LYX! MOMENTS OF SPA

På fredagar och lördagar så bjuder vi dig/er på avkopplande och energifyllda Aroma bastu- och body scrub ritualer. Vi kallar det ”moments of spa”. Du behöver inte boka plats för ritualen (men kom ihåg att boka din Spa tid innan vistelsen genom att mejla till booking@stromstadspa.se ) utan droppar in på den tid du önskar (i måna av plats). Vi kommer att genomföra ritualerna/moments på fredagar mellan 20.00 -22.00 och på lördagar  mellan 12.00 -14.00 och 20.00 -22.00. Varje ritual tar ca 10-15 minuter. Enjoy – Boost yourself!

Viktigt i samband med din vistelse på Strömstad Spa & Resort

Med anledning av Covid-19, och för att det ska bli en härlig och njutningsfylld upplevelse för dig och övriga gäster, ber vi dig att komma ihåg att boka tid i vår Spa- & relaxavdelning via mail: info@stromstadspa.se och reservera tid för frukost »