Menu

Spa All inclusive – extra allt av livsnjutning och härligheter

Spa All Inclusive – för att lagom är inte alltid bäst! Extra allt av livsnjutning, härligheter och det goda är alldeles, alldeles lovely… Ja, det här är paketet för dig som vill ta en paus från less is more och som kan vänja dig vid tanken att vara med om en upplevelse där More is More!

Checka in och få ditt Deluxerum där du bor på generösa 46m2 med vardagsrum, separat sovrum och egen balkong. Under dagen så njuter du i spaavdelningen med olika bastukoncept och pooler där du varvar mellan varma och kalla bad. Vår utomhusjacuzzi med utsikt över havet är en populär plats att koppla av på. Slappna av, relaxa och bara låt den sköna känslan infinna sig.

I paketet ingår också en valfri avkopplande 50 minuters behandling. Välj mellan en välbehövlig kroppsbehandling eller en uppfriskande, underbar ansiktsbehandling. Passa också på att ta en titt i vår spashop där finner du skönt lyxiga must-haves från bl a Decleór. 

Vår restaurang serverar härliga måltider under din vistelse. Låt dig väl smaka och njut i lugn och ro av både smakrik mat och dryck. I vår populära loungebar vill du gärna stanna länge innan det är dags för några timmars god vilsam sömn. Med sen utcheckning har du lyxigt gott om tid att ta det lugnt och njuta av en frukost med havsutsikt.

Välkommen att boka ett paket där det mesta ingår!

 

Paketet innehåller:

 

Övernattning i Deluxe-rum

Härlig frukost

Lunch

3-rätters middag

3 glas vin till middagen

1/2 flaska mousserande vin vid ankomst

Entré till spa-och relaxavdelning

1 valfri 50 minuters spabehandling

Gym 24h

Badrock och tofflor

Sen utcheckning kl. 14

Bastu- och scrub ritualer

EXTRA LYX!

På fredagar och lördagar så bjuder vi dig/er på avkopplande och energifyllda Aroma bastu- och body scrub ritualer. Vi kallar det ”moments of spa”. Du behöver inte boka plats för ritualen (men kom ihåg att boka din Spa tid innan vistelsen genom att mejla till booking@stromstadspa.se ) utan droppar in på den tid du önskar (i måna av plats). Vi kommer att genomföra ritualerna/moments på fredagar mellan 20.00 och på lördagar 12.00 ,14.00 , 16.00  och 18.00. Varje ritual tar ca 10-15 minuter. Enjoy – Boost yourself!