Spring Bliss – Vårlyx på Bohuslänska Rivieran

Boka in en vårdejt och tillsammanstid med vänner eller någon du tycker om. Eller varför inte livsnjutarboosta dig själv med vårens bästa egentid?

10 meter från havskanten väntar härligaste tiden och tillfällen för feelGOOD på dig! Kanske börjar ni med en glad lunch och beställer något gott att skåla med i vårsolen på terrassen.

Flyt i saltvatten, bubbla och koppla av totalt med relax och recharge i pooler, jacuzzis, saunas och vilogungor. Sjunk ner i den varma utomhusjacuzzin och låt blicken vila ut över havet och båtarna i yachthamnen. Den nya sparitualen från Elemis är ett välgörande måste som självklart ingår i Vårlyx-paketet. Addera till någon skön spabehandling så blir det kanske du som glömmer tid och rum totalt.

Vår pärla till granne, naturreservatet Nötholmen bjuder på underbar njutomhustid med vackra vyer och vårens sköna havsbris. Kanske vågar du vårens första dopp i havet? Eller så föredrar du tee-time och sätter vårens första perfekta svingar under golfrundan. Den omedelbara närheten till Kosterhavet och en världsunik skärgård, utvald av CNN till en av världens vackraste vildmarker, och magiska skärgårdsidyllen Kosteröarna finns också att upptäcka för dig som vill ha mer av njutomhus.

På kvällen är det dags att sätta sig till bords för att njuta av en 3-rätters middag och sedan chilla länge i vår nya bar Bubbles & Beats och hitta favoriterna bland vårens cocktails och mocktails.

Sen är det lyxigt att komma till sitt rum och bädda ner sig för en god natts sömn. Och så får vi inte glömma en av av de bästa sakerna med att bo på hotell… att vakna och se fram emot att välja alla sina favoriter från den goda uppdukade frukosten!

 

Spring Bliss – Vårlyx på Bohuslänska Rivieran

 

Prisexempel från 1962:-/person i delat dubbelrum (3925:- för 2 personer)

Övernattning i dubbelrum

Frukostbuffé

3-rätters middag

Entré till spa & relax med olika bastu- och poolkoncept

NYHET! Elemis Sparitual

24h Gym

Träningspass enligt schema

Lån av badrock och tofflor