Menu

Update sommar & vi satsar stort för framtiden!

Som vi väntar och längtar efter att få hälsa dig välkommen tillbaka till oss på resorten här på Bohuslänska rivieran, men som en konsekvens av pandemin är vi i en situation med förhandling med hyresvärden. Pga detta kommer vi därför tyvärr inte att kunna öppna i sommar utan resorten är pausad och tillfälligt stängd tillsvidare. Förhoppningsvis nås en lösning snarast och vi återkommer med exakt datum för vår mycket efterlängtade reopening.

Våra sociala kanaler är fortsatt öppna som vanligt och vi hoppas att du vill sommarchilla, inspireras och tävla tillsammans med oss på Facebook, Insta & LinkedIn tills vi kan ses live igen. Och vi hoppas också att du ändå väljer att besöka vår fantastiska destination Strömstad och Kosterhavet under sommaren! Allra skönaste platsen, som ger dig bästa sommarfeelingen och bjuder på både puls och idyll.

Glada nyheter – följ vår utveckling. Vi satsar stort för framtiden!

”Ja, det stämmer! Vi satsar stort för framtiden. Det blir ett lyft för både Strömstad som destination och vår utveckling av Strömstad Spa & Resort. Vi vill skapa och ge nya möjligheter till utveckling av möten, events och leisure/business upplevelser.  Därför satsar vi 300 miljoner på bla ytterligare 200 nya hotellrum med balkong, eventlokal,padelbana, utegym mm. Det är i dagsläget inte helt spikat vilka sportsliga aktiviteter det blir men det är stora ytor och fin utsikt som lämpar sig till olika resortaktiviteter”, berättar Linda Einarsrud, VD Strömstad Spa & Resort.

 

Linda fortsätter: ”Nybyggnationen blir ovanpå det nuvarande parkeringshuset  och högst upp på toppen av alla rum blir en takterrass. Planen är bla att dubbla kapaciteten och attrahera större grupper för mässor och konferenser.”

 

Genom satsningen så hoppas vi kunna bidra till att sätta Strömstad på kartan som en självklar mötesplats – kongressdestination – och en plats för golf, spa och matupplevelser. Och havet är självklart en del av vår upplevelse året runt på Bohuslänska Rivieran.

 

Kommunen är positiv till vår satsning och vi är tacksamma för att de varit snabba och positiva i ärendet. Vår förhoppning är att allt skall stå klart nästa sommar och välkomna fler gäster än någonsin till resorten och Strömstad”

 

Följ vår utveckling, mer info kommer framöver på denna sidan, och varmt välkommen till en destination i destinationen Strömstad.

 

För frågor gällande ovan kontakta Linda Einarsrud – VD Strömstad Spa & Resort

 

Vi vill önska dig en lovely & lively sommar och hoppas att vi ses framöver!

 

Du är alltid varmt välkommen till Bohuslänska Rivieran.

 

Foto cred resorten med VD Linda Einarsrud fotograf Alexandra Turku