Menu

Strömstad Spa & Resort 💚 Selma Spa-paketet

2 + 2 övernattningar 2995:-/person i dubbelrum

Strömstad Spa & Resort 💚 Selma Spa! Nu lanserar vi paketet som ger dig det bästa av två ”världar”. När den salta havsbrisen på Bohuslänska rivieran möter den friska Värmländska skogsluften, ja då blir det en riktigt njutbar upplevelse – naturligtvis!

Selma Spa, Sveriges första spa, i Sunne går träning och återhämtning hand i hand, allt med ett tänk genomsyrat av omsorg och ansvar för vår planet och alla oss som bor här. Med den fantastiska naturen in på knuten finns möjlighet till härliga skogspromenader, löpturer och cykling i både skog och på landsväg.

Hos oss på Strömstad Spa & Resort får du feelgood och skönt resortliv med puls och chill 10 meter från havskanten. Havet, naturen och golfbanan intill bjuder på en helt underbar setting, som är en självklar del i din vistelse här på Bohuslänska rivieran. Kom till oss och njut – både inne – och njutomhus.

Och självklart njuter du av avkopplande spa, sköna behandlingar och god mat och dryck hos oss båda!

Du får 2 + 2 övernattningar för endast 2995:-/person i dubbelrum!*

I dealen ingår:

2 x övernattning Selma Spa + 2 x övernattning Strömstad Spa & Resort
2 x frukost Selma Spa + 2 x frukost Strömstad Spa & Resort
Entre till spa & relax med olika bastu- och poolkoncept
Gym 24h + träningspass
Badrock och tofflor

Du väljer själv när du vill komma och besöka oss vid hav och skog; först en roadtrip till Strömstad och avsluta sedan på Selma eller omvänt – alternativt besök oss vid olika tillfällen framöver, dock ska båda vistelserna nyttjas innan 16 augusti, 2020.

 

Boka Strömstad Spa & Resort 💚 Selma Spa-paketet:

Gör din bokningsförfrågan via formuläret eller uppge kod: NATURLIGTVIS och maila booking@stromstadspa.se för att nyttja dealen.

 

*Erbjudandet gäller i mån av plats för ankomster t.o.m 16/8, 2020.

Viktigt i samband med din vistelse på Strömstad Spa & Resort

 

Med anledning av Covid-19, och för att det ska bli en härlig och njutningsfylld upplevelse för dig och övriga gäster, ber vi dig att komma ihåg att boka tid i vår Spa- & relaxavdelning och för frukost via mail: spa@stromstadspa.se ellerpå +46 (0)526-303 00.

 

Förfrågan paket

  • Datumformat: MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Datumformat: MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.