Menu

Kom 3 dagar betala för 2! Sweet höst och vinter Getaway

Från 4100:- för 2 personer

 

Vad sägs om att njuta av en höst och vinter Getaway, 3 dagar resortliv, en minisemester fylld med feelgood på Bohusläns riviera. Skönaste chill, puls och idyll 10 meter från havskanten. Addera de upplevelser du gillar tex upplev Koster, shopping, vandring, avkopplande behandlingar, designa din body scrub osv.

Livsnjut i vår spa- & relaxavdelning som breder ut sig på två våningsplan med bl a saltvattenspool, utomhusjacuzzi med havsutsikt, ångbastu, snötunna och finsk sauna. Slappna av, relaxa och bara låt den sköna känslan infinna sig.

Ta dig tid för en eller flera lyxigt avstressande, rogivande spabehandlingar, hudvård och massage. Addera lite extra feelgood i ditt liv och ta vara om dig för du är värdefull. Våra spaterapeuter finns här för att pyssla om dig.

BABOR sparitual är populär bland våra gäster och skapades för att ge avkoppling, ökat välbefinnande samt vård av ansikte och kropp med naturens finaste ingredienser. Prova sparitualen du också.

Våra restauranger erbjuder ”Lively Dining with love from Bohuslän”. I vår loungebar så njuter du av läckra drinkar och kanske ett glas bubbel.

Gillar du höstgolf så kan du passa på att vässa svingen och slå ut på första tee på Strömstad Golfklubbs 18-håls bana, som ligger 50 m från vår resort.

 

Sweet höst och vinterdeal – Kom 3 dagar betala för 2!*

 

*Bokas endast online. Erbjudandet är begränsat och gäller i mån av plats.

 

Höst & Vinter  Getaway-paketet innehåller:

 

 • 3 övernattningar i dubbelrum/familjerum
 • 3 st frukostar vid havskanten eller i vår restaurang Maritimus
 • Badrock & Badtofflor
 • Träningspass enligt schema & Gym 24h
 • Nötholmens naturreservat endast 50 meter från hotellet

I samband med bokning addera gärna till entré till vår spa & relax 250:-/person/dag

Kom också ihåg att boka din spatid  (2tim/dag) på booking@stromstadspa.se

 • EXTRA LYX!

  På fredagar och lördagar så bjuder vi dig/er på avkopplande och energifyllda Aroma bastu- och body scrub ritualer. Vi kallar det ”moments of spa”. Du behöver inte boka plats för ritualen (men kom ihåg att boka din Spa tid innan vistelsen genom att mejla till booking@stromstadspa.se ) utan droppar in på den tid du önskar (i måna av plats). Vi kommer att genomföra ritualerna/moments på fredagar mellan 20.00 och på lördagar 12.00 ,14.00,16.00 och 18.00. Varje ritual tar ca 10-15 minuter. Enjoy – Boost yourself!

 

Prisexempel: Från 4100:- för 2 vuxna i dubbelrum. Från 5600:- för 2 vuxna + 2 barn (upp till 12 år) i Superiorrum.

Njutomhus! Solsken, uteliv och magiska vyer.

 

Havet och naturen kring vår resort bjuder på en helt underbar setting som är en självklar del i din vistelse hos oss. Salt havsbris och massor med frisk luft. Oavsett vilken årstid du besöker oss så är Bohusläns riviera fantastisk.

När du kopplar av på din balkong, under en stunds relax i solsängarna på vår uteterrass, när ni småpratar över en fika eller annat gott att äta och dricka på vår uteterrass. Eller ute en sväng på klipporna, stränderna och i skogen på naturreservatet Nötholmen intill. Pausa, promenera, utomhusträna, yoga, spring. Eller när du ger dig av på en tur och upplever vårt närområde. Bohuslänska rivieran – kan det bli bättre? Kom till oss och njut – Njutomhus!

Aktiviteter som vi rekommenderar är:

Resortaktiviteter:

 

 • Höstgolf -Strömstad Golfklubbs 18-håls bana är vår närmsta granne
 • SUP
 • Kajaker
 • Uthyrning av cyklar
 • Spa & Relax
 • Spabehandlingar och BABOR Sparitual
 • Designa din egen bodyscrub
 • Träningspass och Gym 24 h

 

Håll utkik! Vi utvecklar vår aktivitetsmeny och fyller på framöver med mer inspiration och fler härliga förslag från oss på resorten.

EXTRA LYX!

På fredagar och lördagar så bjuder vi dig/er på avkopplande och energifyllda Aroma bastu- och body scrub ritualer. Vi kallar det ”moments of spa”. Du behöver inte boka plats för ritualen (men kom ihåg att boka din Spa tid innan vistelsen genom att mejla till booking@stromstadspa.se ) utan droppar in på den tid du önskar (i måna av plats). Vi kommer att genomföra ritualerna/moments på fredagar mellan 20.00 -22.00 och på lördagar  mellan 12.00 -14.00 och 20.00 -22.00. Varje ritual tar ca 10-15 minuter. Enjoy – Boost yourself!

 

 

Viktigt i samband med din vistelse på Strömstad Spa & Resort

 

Med anledning av Covid-19, och för att det ska bli en härlig och njutningsfylld upplevelse för dig och övriga gäster, ber vi dig att komma ihåg att boka tid i vår Spa- & relaxavdelning och för frukost via mail: booking@stromstadspa.se eller på +46 (0)526-303 00.