Sunday Lifestyle

Att tillbringa större delen av en söndag njutomhus är något du gillar och mår som bäst av. Vacker natur, njutomhusupplevelser, frisk luft, väder och vind. En aktiv livsstil toppat med spa gör dig glad.

Att glida fram precis i höjd med vågorna är verkligen något speciellt! Ljuset, vyerna och känslan av att uppleva Kosterhavet är fantastisk. I detta paket ingår en halvdags upptäcktsfärd i kajak.

Nötholmen, naturreservatet precis intill Resorten är perfekt för picknick, vandring, jogging och bad. På Nötholmen hittar du ca 3 kilometer natursköna markerade naturstigar i omväxlande skog och strandnära miljöer. Redan efter en kort promenad i den friska, saltstänkta havsluften belönas du med vidunderligt vacker utsikt.

Efter all härlig havsluft och paddling är det gott att komma in i Resorten och njuta av värmen i pooler och bastur. Att sitta i utomhusjacuzzin och blicka ut över havet där du kajakade ljudlöst fram tidigare under dagen. En massage eller kroppsbehandling är lyxigt rogivande och skönt för kroppen efter dagens paddling.

Du behöver också fylla på med energi för fler njutomhusstunder; boka middag och låt dig serveras något riktigt gott från menyn och fortsätt sedan att prata om dagens och kommande äventyr i vår lounge och bar Bubbles & Beats.

Efter en skön, aktiv dag bäddar du ner dig bland fluffiga kuddar och täcken och sover säkerligen väldigt gott. Dröm härliga drömmar och om den fräscha frukostbuffen som väntar på dig nästa morgon.

 

Paketet Sunday Lifestyle innehåller:

Övernattning i ett dubbelrum

Härlig frukostbuffé

Entré till spa-och relaxavdelning med olika bastu och poolkoncept

Hyra av kajak för två personer en halvdag

Lån av badrock och badtofflor

Tillgång till Gym 24h  & träningspass enligt schema

Pris: 2195:- för 2 personer i dubbelrum. Paketet finns endast tillgängligt söndagar.