Restaurang & Bar

Restaurang Maritimus har ett fantastiskt läge bara tio meter från havskanten med ny, läcker och elegant interiör. Här kan du njuta av de ädlaste vinerna, bästa a la carte-menyn och stor, välsmakande middagsbuffé.

Boka bord

Restaurang Maritimus

Med ett unikt läge, bland Bohusläns klippor, hittar du Strömstad Spa & Resort och restaurangen Maritimus. Med havet som närmaste granne kan du här avnjuta mat och dryck inspirerade av närmiljön.

Våra kockar skapar med hjälp av fantasi och nytänkande ett matäventyr som du sent skall glömma. Till sin hjälp ha de sommelier som guidar dig genom vårt genomtänkta vinsortiment. I smakfullt inredd miljö njuter du här av mat skapad av utvalda ekologiska och närproducerade råvaror.

Oavsett om du deltar i en större konferens eller besöker oss inder en weekend med din käraste, vill vi skapa et restaurangupplevelse som för just dig är oförglömlig.

Varm välkommen

Inspirerad av havet

Maten i Maritimus är inspirerad av havet vid västkusten med bohuslänska, färska råvaror. Våra sommelierer och kockar med passion för mat, älskar nyskapande och spännande maträtter. Fråga efter vår Chef´s rekommendation och vår sommelier´s rekommendation. Ps. Visste ni att Strömstad har de bästa räkorna och Svenska Räkakademin! Varje år firas Räkans dag i juli.