Restaurang & Bar

Restaurang Maritimus har ett fantastiskt läge bara tio meter från havskanten med ny, läcker och elegant interiör. Här kan du njuta av de ädlaste vinerna, bästa a la carte-menyn och stor, välsmakande middagsbuffé. Du avslutar kvällen på vår terass och njuter av härlig resortmiljö

Boka bord

Restaurang STRAND

Restaurang STRAND är navet bland våra restauranger med gott om ytor och plats för många varierande sällskap. Här erbjuds en dignande lunchbuffé i havets tecken. Likaså på kvällar serveras en mycket allsidig ”Fine dining buffé” och kvällens meny.

Restaurant HAV

Restaurang HAV är vår ”Cosy” restaurant som serverar à la carte med ett utbud som speglar såväl vår maritima anknytning som vad säsonger och lokala producenter kan erbjuda.

Restaurang KUST

Restaurang KUST är vårt ”chambre separé”. Här kan du i förväg boka om du antingen vill avnjuta buffé eller en förbestämd meny för ett större sällskap.

Lobbybaren

Lobbybaren med sin långa foajé erbjuder gott om sittplatser i avslappnande miljö. Här finns ett menyutbud som skall tillfredsställa alla smaker i form av ”quick and easy”.