Spa & träning

Vårt Decléor Aroma Spa breder ut över två våningsplan. Njut bland annat av spa och träning, saltvattenspool, utomhusjacuzzi med havsutsikt, ångbastu, snötunna och finsk sauna. Besök gärna vår Spa Shop på andra våningen. Alla våra gäster njuter gärna av vår Aroma Spa Ritual. Ni kan även dela en skön spaupplevelse och boka parbehandlingar i vår spasvit eller love tub. En mycket uppskattad gåva är ett presentkort från Strömstad Spa & Resort!

Boka behandling

Strömstad Spa & Resort

Vi är stolta över vårt härliga spa fördelat på två våningsplan. Njut av saltvattenspoolen och utomhusjacuzzin med en underbar utsikt över hamnen. Vi har erbjuder kneippbad, tecaldarium, ångbastu, finsk sauna, snötunna och fotbad du kan koppla av i. Vårt spaområde har öppet måndag-fredag & söndag 07-21 och Lördag 07-23. Som hotellgäst har du fri entré.

Vi har barntider för barn under 14 år mellan 09:00-16:00 25/6 - 5/8. Kom ihåg att boka din spatid. Varmt Välkommen! Kontakta Spa-receptionen på spa@stromstadspa.se eller på: +46 (0)526-303 42 för att boka.

Vi har barntider för barn under 14 år mellan 09:00-16:00 25/6 - 5/8.

Välkommen till oss!

Unna dig en unik behandling

Vi kan erbjuda ett brett utbud av Decléors produkter och behandlingar. Pass på och boka en behandling som du tidigare aldrig upplevt! Det är bra om du bokar din behandling i god tid. Vi finns redo för att ta hand om dig.

Makeup, träningspass, behandlingar och night spa förhandsbokat i spareceptionen på följande mailadress: spa@stromstadspa.se eller på telnr: 052630342

Träningsstudion

Vi har en Träningsanläggning fullutrustad med technogyms träningsmaskiner som gör att du kan få tränat alla muskelgrupper. Vill du träna mer funktionellt så har vi även en cabelmaskin. Gymmet är också utrustad med ett flertal konditionsmaskiner såsom crosstrainers, löpband och cyklar.

Skivstång med lösa vikter och hantlar upp till 22 kilo finns æven det tillgängligt. Sedan har vi våran fina fitnesssal med spegelvägg som vi använder vid gruppträning.

Tänk på att vi har 16-årsgräns i vårt gym för att kunna få träna.
Föräldrar får självklart ta med yngre barn när de tränar men tänk på att hålla uppsikt över dem och respektera de andra gästerna.

Spa shop

På plan två har vi behandlingsavdelning och spabutik. Du finner en stor skönhetskammare med hudvårdsprodukter från Decléor, make up från Dr Hauschka och Cover FX och smycken från Edblad.

Produktkitet från Decléor till vårt Aroma Spa Ritual, får du också köpt här. Det passar perfekt på resa!

Dagspa

Du är varmt välkommen att komma och besöka oss över dagen. Vi har fyra olika dagspa paket du kan välja på. Observera att dagspa alltid ingår när om du väljer att boka en spabehandling. (gäller ej fishspa). Vi har även skapat en skön basturunda, vår Aroma Spa Ritual, som du kan göra i spaavdelningen. Ritualen utförs tillsammans med utvalda produkter från Decléor.