Team Building

Team Building på Strömstad Spa & Resort

I samarbete med Nöjesskreddaren kan vi anpassa flera olika aktiviteter som passar just dina mål. Michael på Nöjesskräddarn har många års erfaring och kan rekommendera följande aktiviteter.

5-kamp

5-Kamp går utmärkt att arrangera både inne och ute och fungerar för 8-300 personer. Vi är mobila och kan arrangera tävlingen inomhus på hotellet, ute på en ö eller vid hotellets vackra utemiljö. Tävlingen är anpassad så att så många som möjligt deltar samtidigt och grenarna fungerar fint i alla åldrar.

Expedition Styrsö

Är ni ca 20-40 pers så har vi en grymt bra aktivitet som vi kallar Expedition Styrsö. Vi åker då båt i ca 20 min och anländer en av Strömstads finaste sandstränder som ligger halvvägs till Koster. Där har vi ”Robinsonliknande” tävlingar i lag. En upplevelse utöver det vanliga. Denna aktiviteten passar best i månaderna mars till oktober.

Kosterjakten / Strömstadjakten

Detta är en kreativ lagtävling där man via en Surfplatta ska leta sig fram till GPS koordinater och avge svar. Man ska utföra bilduppgifter samt spela in korta videofilmer. Allt material tankas automatiskt upp till en tävlingsserver. Därifrån sitter tävlingspersonalen och laddar ner bilder och filmer för att kunna visa en film när lagen har kommit tillbaka. Fantastiskt kul att få se alla andra lagens bilder och filmer som en avslutning.

Mentometerquiz

Om ni önskar ett inslag som har både tävling och underhållning i sig så ska ni boka vår Mentometerquiz.
Ni kan sitta och tävla till bords vid t.ex er middag. På en storbildsskärm visas frågorna och ni svarar med trådlösa mentometerknappar. Efter varje fråga (som mest innehåller musikfrågor för att skapa stämning) så ser ni hur mycket poäng ert och allas lag har. Dela upp den 2-3 delar eller kör allt på en gång. Max 30st lag.

Hashtagprinter

Hyr gärna vår Hashtagprinter! Bestäm en Hashtag till ditt event. Varje gång någon deltagare laddar upp en bild
på Instagram med den Hashtagen så skrivs bilden ut automatiskt och deltagaren kan hämta den och ta med sig den hem.
Kan också köras som tävling där man har en bilduppgift. Bilden kan också skrivas ut med t.ex företagets logo, ett budskap eller något annat.

team building