Topp 5 spabehandlingar

1. Aroma wrap – kroppsinpacking

Vi startar men en helkroppskrubb, för att sedan masserar in ett behandlande balm och kroppsmask. När detta är gjort blir du inpackad  i en värmefilt. Medans du ligger i inpackningen gör terapeuten en längre skalpmassage. Innan vi avslutar behandlingen får du duscha av dig kroppsmasken och terapeuten avslutar med att smörja in dig en härlig bodylotion, huden kommer kännas mjuk och smidig. Man kan antigen välja en utrensande kroppsmask eller en mer återfuktande och närande mask.

Priser:

  • Aroma wrap 50 min – Klassisk skrubb och inpackning samt hårbottensmassage: 995 (Lör-Sön 1095)
  • Aroma wrap 80 min – Innehåller i tillägg ryggmassage och fotmassage. (Vi gör inga 80 min behandlingar på lördagar): 1395 (Sön 1495)

2. Aquascape 20 min – avslappnande och energigivande torrfloating.

En behandling som går ut på att du sänks ner i en vattensäng, terapeuten gör en lätt avslappnande skalpmassage innan hon/han lämnar rummet.  Själv ligger du och tyngdlöst flyter.
När du ligger och flyter får du även energigivande ljusterapi och 20 min i denna ska motsvara ca 8 timmars djupsömn.
Denna behandlingen passar även gravida då trycket mot svanskota släpper när du flyter.

Priser:

  • 545,- (Mör-Fre)
  • 645,- (Lör-Sön)
545,-  mån-fre

645,- lör-sön

3. Aroma Essential Ansiktsbehandling

Signaturbehandling för Decleor. Vi börjar en rengöringsritual som får dig som gäst att slappna av för att sedan göra en hudanlys, peeling och en längre ansiktsmassage med behandlande och djupgående balm. Vi avslutar behandlingen vår Aroma plastiemask som både ger fukt, näring och mineraler till hud. Medan du ligger i masken får du en hand och armmassage, masken tvättas bort med varm handduk och terapeuten avslutar med att smörja ansiktet i  serum och dagcreame.

Priser:

  • 50 min – 955 kr (Lör-Sön 1095 kr)
  • 80 min – 1245 kr (Sön 1345 kr

4. Essie Pedikyr

Detta är en skön behandling för trötta ben och fötter. Vi börjar med ett fotbad innan terapeuten filar till naglar och fixar nagelband. Sedan går man igenom  under fötterna behövs det tar vi bort förhårdningar innan vi filar till fötterna och avslutar med en härlig fot och underbensmassage. Dina fötter kommer kännas som nya och lätta.

Pris:

  • 825 (Lör-Sön 895)

5. Aroma Bodymassage

En härlig och avslappnande massage för trötta muskler och psyken. Vi använder oss av Decleors behandlande blamer som du väljer i samråd med din terapeut. Massagen är en blandning av olika tekniker som både jobbar dränerande, avslappnande och vi har även fokus på olika akupressur områden . Efter behandlingen känner du dig ordentligt avslappnad och tillfreds.

Pris:

  • 595 kr/20 min (Lör-Sön 625 kr)
  • 955 kr/50 min (Lör-Sön 1095 kr)
  • 1245 kr/80 min (Sön 1345 kr)