Spa & träning

Vårt Decléor Aroma Spa breder ut över två våningsplan. Njut av spa och träning, saltvattenspool, utomhusjacuzzi med havsutsikt, ångbastu, snötunna och finsk sauna. Besök gärna vår Spa Shop på andra våningen. Alla våra gäster njuter gärna av vår Aroma Spa Ritual. Ni kan även dela en skön spaupplevelse och boka parbehandlingar i vår spasvit eller love tub.

Boka behandling

Strömstad Spa

Vi är stolta över vårt härliga spa fördelat på två våningsplan. Njut av saltvattenspoolen och utomhusjacuzzin med en underbar utsikt över hamnen. Vi har erbjuder kneippbad, tecaldarium, ångbastu, finsk sauna, snötunna och fotbad du kan koppla av i.
Vi erbjuder fullständig avkoppling och välmående som ger dig en frisk och energifylld känsla.
Vårt spaområde har öppet varje dag 07-21. Som hotellgäst har du fri entré.

Önskar ni att nyttja vår spaavdelning (poolområde) på lördagar, måste detta också bokas innan ankomst. Observera att tillträde endast gäller våra hotellgäster, dagspa gäster som bokat behandling samt de av våra träningsmedlemmar som innehar 6- eller 12- månaderskort. Detta gäller också varje dag i Juli månad.

Kontakta Spa-receptionen på spa@stromstadspa.se eller på, +46 (0)526-303 42.

Välkommen till oss!

Unna dig en unik behandling

Vi kan erbjuda ett brett utbud av Decléors produkter och behandlingar. Pass på och boka en behandling som du tidigare aldrig upplevt! Det är bra om du bokar din behandling i god tid. Vi finns redo för att ta hand om dig.

Träningsstudion

Vi har en Träningsanläggning fullutrustad med technogyms träningsmaskiner som gör att du kan få tränat alla muskelgrupper. Vill du träna mer funktionellt så har vi även en cabelmaskin. Gymmet är också utrustad med ett flertal konditionsmaskiner såsom crosstrainers, löpband och cyklar.

Skivstång med lösa vikter och hantlar upp till 22 kilo finns æven det tillgängligt. Sedan har vi våran fina fitnesssal med spegelvägg som vi använder vid gruppträning.

Spa shop

På plan två har vi behandlingsavdelning och spabutik. Du finner en stor skönhetskammare med hudvårdsprodukter från Decléor samt Elizabeth Arden PRO och mineralmakeup från bareMinerals.

Har du kjöpt paketet Spa & Shopping på Strömstad Spa, har du 10 % rabatt på alla produkter i vår Spa Shop.

Produktkitet från Decléor till vårt Aroma Spa Ritual, får du också köpt här. Det passar perfekt på resa!