Meny måndag, onsdag och fredag
Förrätt
Tigerräkor
Tempererad örtrisotto, västerbotten och calicorn
(M,La,S)
Rimmad ryggbiff
Pepparrot, senapskräm, picklad rödlök
(M,Se,G)
Pocherad sparris
hollandise-emulsion, tångkaviar
(Ä)
Huvudrätt
Havsabbore
bakad tomat sallad, kapris och citron vinägrett
(F,M)
Majskyckling
Rieslingsås med dragon, vildris och säsongens primörer
(M, L och V)
Helgrillad nötfilé
(serveras medium eller well done) oxfilé +75:-
Säsongens primörer, Rödvinsås, Selleripuré
(Su,M)
Västerbottenrisotto
Vit och grön sparris
(M, La)
Dessert
Glass och sorbet
3 kulor med varierande glass och sorbet
(Ä, M, La)
Chokladterrin
Passionsfrukt
(M och Ä)
3 Stk svenska ostar
(La, M, G)
1 rätt 375:-
2 rätter 495:-
3 rätter 675:-
Vin paket Standard 475:- 3 glas
Vinpaket moderat 595:- 3 glas
Vin paket exclusive (pris per flaska)
Har du middagspaket? Kombinera din egen 3-rätters.
Allergener: M-mjölkprotein, B-blötdjur, G-gluten, Ä-ägg, S-skaldjur, Su-Sulfit,
N-nötter, L-lök, V-vitlök, Se-Senap, So-Soja, La-laktos, Ba-Baljväxt
Meny tisdag, torsdag & söndag
Förrätt
Chiligravad lax
Sesam och äppelkräm, äpple, mango och sojasky
(F, Ä, So)
Rimmad ryggbiff
Pepparrot, senapskräm, picklad rödlök
(M, Se, G)
Pocherad sparris
hollandaise-emulsion, tångkaviar
(Ä)
Huvudrätt
Havsabbore
bakad tomatsallad, kapris och citronvinägrett
(F, M)
Lammytter
Selleripuré, timjansås, sparris
(Su, L, V)
Västerbottenrisotto
Vit och grön sparris
(M, La)
Helgrillad nötfilé
(serveras medium eller well done) oxfilé +75:-
Säsongens primörer, Rödvinsås, Selleripuré
(Su, M)
Dessert
Glass och sorbet
3 kulor med varierande glass och sorbet
(Ä, M, La)
Kokospannacotta
Lime och ananas
(Ä, M, La)
3 stk svenska ostar
(La, M, G)
1 rätt 375:-
2 rätter 495:-
3 rätter 675:-
Vin paket Standard 475:- 3 glas
Vinpaket moderat 595:- 3 glas
Vin paket exclusive ( pris per flaska)
Har du middagspaket? Kombinera din egen 3-rätters.
Allergener: M-mjölkprotein, B-blötdjur, G-gluten, Ä-ägg, S-skaldjur, Su-Sulfit,
N-nötter, L-lök, V-vitlök, Se-Senap, So-Soja, La-Laktos