Meny Restaurang Hav
Förrätter
Ljummen scallop, 225:-
Tempererad blomkålspuré, tryffel, tandoorirostade pumpafrön, rotfruktschips
(B, M)
Fänkåls rökt röding, 215:-
Brynt smörkräm, rågchips, potatissallad
(F, M, Se)
Tandoorisoppa, 205:-
Morot, pumpa, kokos, lime, rostade frön, korianderolja
Rökt älgtartar, 235:-
Lingon, blåbär, enbärskräm, picklad svamp
Varmrätter
Örtmarinerat kycklingbröst, 375:-
Gratinerad blomkål, krämig tryffelsås, vitlöksbakad potatis
(M och V)
Picana, 395:-
Krämig polenta, svartvinbärsglaze med chilli och chimichurri
(Su, L, V och L)
Bakad Hälleflundra, 385:-
Skaldjurssås, dillslungad potatis, räkor, blåmusslor och rotfrukter
(M, S, B, F)
Blomkåls- och broccoligratäng, 305:-
Västerbotten, ädelost, tofu, tryffel
( M, La)
Desserter
Pavlova, 155:-
Havtornskräm, mörk choklad
(M, Ä )
Pannacotta, 125:-
Salt karamell, hjortron
(Ä och M)
Chokladtryfflar, 75:-
(M, Ä, N och G)
Glass och sorbet, 125:-
Kockens val
(L och Ä)
Allergener: M-mjölkprotein, B-blötdjur, G-gluten, Ä-ägg, S-skaldjur, Se-senap, Su-sulfit, N-nötter, L-lök, V-vitlök
Smått och gott
Brödkorg med tillbehör, 75:-
Vitlöksbröd, 95:-
Chips med rom, 135:-
Kallskuret, 135:-
3 svenska ostar, 135:-
Classics
Högrevsburgare, 295:-
pepper jack ost, bacon, vitlöksdressing, pommes frites
(G, L, Ä och L)
Skagen, 295:-
brioche, räkor, löjrom, citron, pommes frites
(Ä, S, och L)
Säsongens sallad, 195:-
säsongens färska grönsaker
Kyckling +35:-, Räkor +45:-
(G) (S)
Moules Frites, 275:-
pommes frites, aioli
(B, V, L och M)
Oxfilé 200gr, 445:-
säsongens primörer, rödvinssås, potatisgratäng
(M,Ä)
Allergener: M-mjölkprotein, B-blötdjur, G-gluten, Ä-ägg, S-skaldjur, Se-senap, Su-Sulfit, N-nötter, L-lök, V-vitlök