Bäst boende på västkusten - se våra rum här

Be our guest – vi har rum för dig!

 

Letar du efter boende på Västkusten? Hos oss bor du på en internationell resort där nästan alla rum har havsutsikt. Alla våra Hotel Suites & Resort Suites på hotellet har balkong och en bäddsoffa. Dessutom är alla rum dubbelrum. I våra rumspriser så ingår en härlig frukost och tillgång till träningspass enligt schema samt gym 24h. Vi rekommenderar dig att boka spabehandlingar och bord i restaurangen innan du kommer till hotellet för att få den upplevelse du önskar.

Varmt välkommen till livsnjutning, feelGOOD och feeling good på vår Resort. Hoppas att du vill njuta av ljusa, svenska sommarnätter, härligt friska höstdagar, mörka, mysiga vinterkvällar och sprudlande vårdagar hos oss.

Kontakta oss  gärna om du har några frågor.

Staycation - resortstyle

Bo 3 nätter betala för 2!

Unna dig en staycation hos oss och livsnjut lite längre; hela 3 nätter, men betala endast för 2! Vi ger dig en internationell, cool resort med en touch av rivieran här ”hemma” i Bohuslän.

Standard Twin

Trivsamt dubbelrum på 25m2 med twinbeds. Är beläget i hotellets huvudbyggnad där alla faciliteter finns. Läs mer »

BOKA STANDARD TWIN

Standard Dubbelrum på 25 kvadratmeter

Trivsamt dubbelrum på 25m2 med Queen Size-säng. Är beläget i hotellets huvudbyggnad där alla faciliteter finns. Läs mer »

Boka standard dubbelrum

Moderate Twin Room

Rum på 25m2 med twinbeds. Har ett litet fönster ut mot loftgången. Ligger i sidobyggnaden, 30 meter från huvudbyggnaden där spa- & restaurangfaciliteter finns. Läs mer »

Mer om Moderate Twin & förfrågan

Resort Suite

Våra Resort Suites på 46 kvadratmeter ligger i vår sidobyggnad intill huvudbyggnaden. Läs mer »

Boka Resort Suite

Hotel Suite

Våra Hotel Suites är på 46 kvadratmeter, ligger i huvudbyggnaden och har separat sovrum. Läs mer »

Boka Hotel Suite

Ocean Front Suite

Våra Ocean Front Suites på 55 kvadratmeter med separat sovrum ligger i huvudbyggnaden och har utsikt över hamnen och havet. Läs mer »

Boka Ocean Front Suite

Lägenhet

Vi öppnar upp dörren mellan en Resort Suite och ett dubbelrum. Läs mer »

Boka lägenhet

Bo med hund på Resorten

Vill du inte lämna din fyrbente bästis hemma? Det behöver du inte göra. Klart att din hund ska kunna njuta av det goda livet på resort också! På Resorten kan du boka ett hundvänligt rum. Läs mer »

Bo med hund på Resorten