Bo på hotell med din hund

Vill du inte lämna din fyrbente bästis hemma? Det behöver du inte göra. Klart att din hund ska kunna bo på hotell och njuta av det goda livet på Resorten också!

Så varmt välkommen för en hunderbar vistelse på Bohuslänska Rivieran. På Resorten kan du boka ett hundvänligt rum och din pälskling är välkommen överallt utom i FLOW spa, gym och restaurangen. Om du vill ha sällskap med din hund när du äter beställer du något gott i den sköna miljön i lounge & bar och äter där eller ute på terrassen.

Naturreservatet Nötholmen precis intill Resorten är perfekt för både tvåbenta och fyrbenta som gillar vackra promenader, att upptäcka naturen och ta ett dopp från klippor och stränder.

Att besöka Strömstad med hund är både trevligt och hundvänligt. Och från hamnen inne i centrala Strömstad tar du lätt färjan till magiska Kosteröarna. Hundar reser gratis. Öarna är mycket hundvänliga.

Fråga oss gärna när du är på plats så hjälper vi gärna till med fler tips om hundvänliga upplevelser.

 

Boka rum till dig & din pälskling

Du är varmt välkommen med din pälskling. Kontakta oss på booking@stromstadspa.se så hjälper vi dig att boka in ett hundvänligt rum. En kostnad för husdjur tillkommer med 300 kr/vistelse.