Menu

Gästinformation om Corona

Det är viktigt för oss på Strömstad Spa & Resort att du som gäst ska känna dig trygg under din vistelse hos oss. Vi tar situationen i samhället på största allvar och på denna sida får du löpande uppdateringar om hur vi på Strömstad Spa & Resort agerar. Strömstad Spa & resort är öppet som vanligt, men vi har genomfört både egna och hälsomyndigheternas rekommenderade åtgärder för att skydda dig och minimera risken för smittspridning.
.
Vi bevakar utvecklingen via Folkhälsomyndigheten och regeringens information och rekommendationer och utvärderar kontinuerligt att sätta in nya åtgärder om situationen förändras.

Om du har några frågor – kontakta oss via info@stromstadspa.se

Be safe!💙 Gästinfo om Corona inför sommarens resorthemester

Ta vara om dig och varandra – hoppas att vi ses hos oss på Bohuslänska rivieran i sommar! Kom och njut – både inomhus och njutomhus!

 

Viktigt i samband med din vistelse på Strömstad Spa & Resort

Med anledning av Covid-19, och för att det ska bli en härlig och njutningsfylld upplevelse för dig och övriga gäster, ber vi dig att komma ihåg att boka tid i vår Spa- & relaxavdelning och för frukost via mail: info@stromstadspa.se

 

Våra aktuella åtgärder gällande Coronaviruset:

 

Städrutiner

 • Vi ser över städrutiner och har intensifierat rengöring och rengör ytor med desinfektionsmedel.

Restaurang

 • Vår generella hållning till mathantering är alltid att noggrannhet och hygien är av yttersta vikt samt att vi följer miljö och hälsomyndighetens föreskrifter förbehållslöst.
  I denna tid, där Corona har nått en ny risknivå, så tar vi självfallet särskilda åtgärder. Detta i form av att vi är oerhört observanta på vår personals hälsostatus i allmänhet där daglig information ges om att vid minsta förkylnings/sjukdomstecken så krävs man att stanna hemma. Vi är även, om möjligt, ännu mer noga med handhygien, städning och övriga förebyggande åtgärder.
 • Tallriksservering lunch och middag i restaurangen, inga bufféer.
 • Vi placerar gäster/grupper i restaurangen med avstånd från varandra.
 • Konferensfika serveras i möteslokalen.

Spa & relaxavdelningen

 • Spaavdelningen är öppen. Corona smittar inte via pooler, klorhalten dödar viruset. Och vi följer som alltid direktiv och rekommendationer avseende poolhygien.

Gym & träning

 • Gym är fortsatt öppet 24h, kom ihåg att torka av utrustningen med rengöringsmedel.
 • Gruppträningspass är pausade.

Våra medarbetare

 • Ska stanna hemma vid sjukdom (vid all känsla av både förkylning och influensaliknande sjukdom, feber, halsont)

Vad kan du som gäst göra?

 • För din egen skull skydda dig och andra från smittspridning. Tvätta dina händer noga och ofta och använd handsprit som vi placerat ut.
 • Känner du dig sjuk med symptom som snuva, feber, hosta, andningspåverkan stanna hemma och undvik att smitta andra.
 • Om du har varit i riskområden, utomlands eller i kontakt med någon som är smittad rekommenderar vi att du väntar 14 dagar innan ett besök hos oss.