Gästinformation om Corona

Det är viktigt för oss på Strömstad Spa & Resort att du som gäst ska känna dig trygg under din vistelse hos oss. Vi tar situationen i samhället på största allvar och på denna sida får du löpande uppdateringar om hur vi på Strömstad Spa & Resort agerar. Strömstad Spa & resort är öppet som vanligt, men vi har genomfört både egna och hälsomyndigheternas rekommenderade åtgärder för att skydda dig och minimera risken för smittspridning.
.
Vi bevakar utvecklingen via Folkhälsomyndigheten och regeringens information och rekommendationer och utvärderar kontinuerligt att sätta in nya åtgärder om situationen förändras.

Om du har några frågor – kontakta oss via info@stromstadspa.se

Be safe!💙 Gästinfo om Corona inför din resorthemester

Ta vara om dig och varandra – hoppas att vi ses hos oss på Bohuslänska rivieran! Kom och njut – både inomhus och njutomhus!

 

Viktigt i samband med din vistelse på Strömstad Spa & Resort

Med anledning av Covid-19, och för att det ska bli en härlig och njutningsfylld upplevelse och vistelse för dig och övriga gäster, har vi delat upp dagen i olika 2-timmars spatider och restaurangtider. Du tilldelas en spatid/övernattning samt tilldelas även tider för måltider efter bokning.

 

Våra aktuella åtgärder gällande Coronaviruset:

 

Städrutiner

 • Vi ser över städrutiner och har intensifierat rengöring och rengör ytor med desinfektionsmedel.
 • Säkerheten är prioriterad för dig och våra medarbetare. Det innebär att städning av ditt hotellrum, för vistelser kortare än fyra nätter, sker först när du har checkat ut. Önskar du nya handdukar, tömning av papperskorgar eller påfyllning av minibar vänligen kontakta receptionen så löser vi självklart detta.

Restaurang

 • Vår generella hållning till mathantering är alltid att noggrannhet och hygien är av yttersta vikt samt att vi följer miljö och hälsomyndighetens föreskrifter förbehållslöst.
  I denna tid, där Corona har nått en ny risknivå, så tar vi självfallet särskilda åtgärder. Detta i form av att vi är oerhört observanta på vår personals hälsostatus i allmänhet där daglig information ges om att vid minsta förkylnings/sjukdomstecken så krävs man att stanna hemma. Vi är även, om möjligt, ännu mer noga med handhygien, städning och övriga förebyggande åtgärder.
 • Frukostbuffé. Tänk på att hålla avstånd vid buffén.
 • Servering av lunch och middag.
 • Vi placerar gäster/grupper i restaurangen med avstånd från varandra.
 • Konferensfika serveras i möteslokalen.

Spa & relaxavdelningen

 • Spaavdelningen är öppen. Corona smittar inte via pooler, klorhalten dödar viruset. Och vi följer som alltid direktiv och rekommendationer avseende poolhygien.

Gym & träning

 • Gym är fortsatt öppet 24h, kom ihåg att torka av utrustningen med rengöringsmedel.
 • Gruppträningspass körs med ett max antal deltagare. Träningsschemat gäller med reservation för ändringar.

Våra medarbetare

 • Ska stanna hemma vid sjukdom (vid all känsla av både förkylning och influensaliknande sjukdom, feber, halsont)

Vad kan du som gäst göra?

 • För din egen skull skydda dig och andra från smittspridning. Tvätta dina händer noga och ofta och använd handsprit som vi placerat ut.
 • Känner du dig sjuk med symptom som snuva, feber, hosta, andningspåverkan stanna hemma och undvik att smitta andra.
 • Om du har varit i riskområden, utomlands eller i kontakt med någon som är smittad rekommenderar vi att du väntar 14 dagar innan ett besök hos oss.

 

Och som en del i Nordic Hotels & Resorts agerar vi för en säker miljö och säkra vistelser för både gäster och medarbetare.

OM SAFE STAYS & MEETINGS INOM NORDIC HOTELS & RESORTS
Vi på resorten och våra systerhotell inom Nordic Hotels & Resorts vill att våra familjer, vänner och kollegor ska känna sig trygga och glada. Ingen ska behöva känna sig otrygg och orolig för att deras arbetsplats kan orsaka skada eller att affärsresor kan leda till risk för sjukdom.

”We will make a promise that we will continue to have everyone’s safety in focus and commit to following strict official and national guidelines which will allow for a Safe Stay.” säger, Nordic Hotels & Resorts COO, Trond Bastiansen.

Safe Rooms, Safe Meetings, Safe Spa, Safe Food – Safe Environment. Safe Stays – helt enkelt.

Här hittar du information om Safe Stays & Meetings