Mat & dryck för goda konferenser

Strömstad Spa
boost your team

Ät gott när du är på konferens!

I samband med konferens och event på Resorten får du njuta av en fantastisk mat både i samband med fikapauser , lunch och middag . Vi försöker att arbeta så närproducerat som möjligt och självklart så gillar vi havets läckerheter!

 

I våra konferenspaket så ingår fantastisk lunchbuffé  med olika förrätter, varmrätter och desserter – dessutom med inslag av skaldjur. Till middag ingår en 3- rätters middag i alla våra paket och väljer du dessutom vårt paket Happy Monday så serverar vi en 4 -rättersmiddag.

 

Vi arrangerar gärna olika temamiddagar, skaldjurskok och varför inte picknic korgar att ta med till underbara Koster. Bokar du en räktrålning så får du äta de färskaste räkor du kan tänka dig.

 

Efter en aktiv dag så relaxar du i vår glittriga bar Bubbles & Beats  och på våren och sommaren  ute på vår terass endast 10 meter från havskanten.  Då gäller vår Terassbar och kanske en läcker drink från vår collection. En skön utomlandskänsla – en ”touch” av franska rivieran fast i Bohuslän.

Konferens & sommarfestligheter

Gnistrande Bubbels & Beats bar/foodbar och inramningen med restaurang Maritimus och uteterrassen med Mojito Bar och vajande palmer, allt med havsutsikt intill yachthamnen - det är som gjort för sköna moments, glädje och firande!

Boka sommarfestligheter

Julbord & julfest med teamet

22 november-14 december

Läckraste julbordet, julinspirerad 3-rätters eller Skaldjursplatå i kombo med skön stämning i Bubbles & beats. Magiskt! Boka till logi för att ha bara några få steg "hem" efter festligheten. Bättre kan det inte bli!

Allt om julbord & julfest
bubbles-and-beats-bar-resort-stromstad-spa-after-conference

After Conference

Vad sägs om att avrunda mötesdagen med vårt populära After Conference-koncept? Summera, reflektera, relaxa med god dryck och lite gott att äta.

After Conference-meny & bokning
Pink Friday sommarens fredagkvällar med feelGOOD

Pink Friday sommarens fredagkvällar med feelGOOD

Sommarkänslan är definitivt här och med den lite mer rosaskimrande fredagar - Pink Friday är tillbaka även denna sommaren! Se fram emot att lockas av doften av nygrillat och Pink Friday-meny i baren. Ta med dig de du tycker om och kom för sommarens skönaste fredagskvällar.

Vi ses på Pink Friday!