Sport och Vinterlov på spa & resort – Family First

Vecka  7-9 ( 9 februari-3 mars )


Paketet Family First Vinterlov innehåller*:

Övernattning

Härlig frukost

Entré till Spa & Relax. Söndag-torsdag finns barntider mellan 9.00 -17.00 och fredag-lördag är barntiden 09.00-11.00.

Lån av badrock och badtofflor

3920:- för 2 vuxna och 2 barn (upp till 14 år) i Resort Suite.

4120:- för 2 vuxna och 2 barn (upp till 14 år) i Hotel Suite Twin

2430:- för 1 vuxen och 1 barn (upp till 14 år) i dubbelrum.

 

Family First med spa och relax för hela familjen på spa och resort

 

Vill du se fram emot ett roligt och mysigt vinterlov på sparesort tillsammans med barnen?

Njutomhusa tillsammans på vår granne naturreservatet Nötholmen. Efter vackra vyer och härliga naturupplevelser njuter ni av att krypa in i värmen och spaa loss med våra olika bastu – och poolkoncept. Utomhusjacuzzin med utsikt över havet och hamnen är populär. Kanske blir den en familjefavorit!

I paketet ingår entré till vår spa & relaxavdelning. Söndag-torsdag finns barntider mellan 9.00 -17.00 och fredag-lördag är barntiden 09.00-11.00.

Kanske testar du och barnen Fish Spa, som att doppa fötterna i bubblig läsk! Och Hello Sunshine! Känn sanden mellan tårna och lek i sanden i uppiggande sol och värme i solrummet. Under lovet är det halva priset för barn i sällskap med vuxen.

Spabehandlingar för barn

Under sport-vinterlovet kan du boka härliga behandlingar anpassade för barn 6-14 år. Addera dessa till din bokning och låt barnen koppla av och ha det alldeles extra gott under lovet!

  • Ansiktsmassage, en rengöring av ansiktet som efterföljs av en ansikts- och hårbotten massage. Vi använder av oss av snälla produkter som inte på något vis är farliga för barns känsliga hud, 20 minuter.
  • Manikyr, en minimanikyr för barn där vi filar naglarna och ger massage eller lackning, 20 minuter.
  • Pedikyr, en minipedikyr för barn där vi filar naglarna och ger massage eller lackning, 20 minuter
  • Duo behandling med förälder – Här turas ni om att få en ryggmassage medan den andre blir placerad i vår varmvattenbädd som är i samma rum. En stund för er båda att koppla av tillsammans. 20 eller 50 minuter.

Boka spabehandlingar för barn här »

Family Time med roliga aktiviteter!

Vem i familjen vinner tipspromenaden Nötholmskluringen som vi har placerat ut på Resorten? Och häng med på härlig rörelseglädje i olika former.

Måndag 17.00-18.00 Familjeyoga  v 7 och 9
Onsdag 17.00-17.45 Booty och 18.00-19.00 Familjeyoga v 8
Fredag  12.00-13.00 Barngympa v.7,8,9

Med reservation för ändringar i programmet.

Fina erbjudanden i Spashopen

Besök vår Spashop, som har fina erbjudanden under sport -och vinterlovet.  Och vi hjälper dig att hitta och kan rekommendera de rätta hudvårds produkterna även till barnens unga hud.

Upptäck Strömstad

Passa också på att upptäcka vårt närområde. Ta en shoppingtur in till centrum, endast 10 minuter från hotellet. I Strömstad finns både shoppinggalleria med olika konceptbutiker , livsmedelsbutiker och i centrum många mysiga ”personliga” butiker. En perfekt kombo av puls och idyll.

God mat & resortchill

I vår restaurang njuter ni av gott att äta. Och efter middagen uppskattas säkert en stunds chill i vår härliga lounge. Nästa dag vaknar ni upp, njuter av en god frukostbuffé och kanske avslutar med en ny upptäcksfärd i vår sköna omgivning.