Menu

Golf & Relax

Från 1645:-/person i dubbelrum

Älskar du att spela golf och kombinera svingen med spa, god mat och trevligt umgänge. Då är Strömstad Spa & Resort den perfekta platsen. Vi är en härlig, cool resort som kan erbjuda dig det bästa av Bohuslän. Vi ligger endast 10 meter från havskanten och 50 meter från Strömstad Golfklubb så kombination med golf och hav är perfekt. Efter golfspel så kan du koppla av på vår populära utomhusterrass, unna dig en avkopplande behandling eller njuta av vår spa och relaxavdelning. Du avslutar kvällen med en middag i vår restaurang och kanske har du hunnit ta en andra runda på golfbanan eller dopp i havet på Nötholmen innan middagen. På morgonen njuter du av en frukost vid havskanten och vi rekommenderar dig en tur till populära Kosteröarna. Förutom Strömstad Golfklubb så kan du välja mellan våra partners (Dynekilens GK, och Mjölkeröd GK ). Tips! Vid bokning så kan vi hjälpa dig att boka starttider så att allt är klart inför din vistelse ( gäller Strömstad Golfklubb).

Paketet innehåller

 

Övernattning i dubbelrum

Frukostbuffé

3-rätters middag eller buffé (kökets val)

Entré till spa – och relaxavdelning med olika bastu – och poolkoncept.

Badrock och badtofflor

Träningspass enligt schema

En Greenfee per person till Strömstads, Dynekilens eller Mjölkeröds 18-hålsbanor

DJ i baren under kvällen fredag och lördag

 

Under hösten och vintern, kontakta bokningen för att se vilka golfklubbar som har öppet info@stromstadspa.se +46 (0)526-303 00

För att alla gäster ska få en trevlig upplevelse har vi infört bokning av spatid på lördagar. Kontakta oss på -46 0526-303 00 för att boka din tid.

 

 

Check in
Check out