Menu

Golf & Relax

Från 3590:- för 2 personer i dubbelrum

Golfsäsong – kom till Strömstad och vässa svingen!

 

Älskar du att spela golf och kombinera svingen med spa, god mat och trevligt umgänge. Då är Strömstad Spa & Resort den perfekta platsen. Vi är en härlig, cool resort som kan erbjuda dig det bästa av Bohuslän. Vi ligger endast 10 meter från havskanten och 50 meter från Strömstad Golfklubb så kombination med golf och hav är perfekt.

Efter golfspel så kan du koppla av på vår populära utomhusterrass, unna dig en avkopplande behandling eller njuta av vår spa och relaxavdelning. På kvällen låter du dig väl smaka av en middag i vår restaurang och har kanske hunnit ta en andra runda på golfbanan eller dopp i havet på Nötholmen innan middagen.

På morgonen njuter du av en frukost vid havskanten och vi rekommenderar dig en tur till populära Kosteröarna.

Och om du vill golfa på fler fina banor i närheten av vår resort så rekommenderar vi Dynekilens GK, och Mjölkeröd GK .

Tips! Vid bokning så kan vi hjälpa dig att boka starttider så att allt är klart inför din vistelse (gäller Strömstad Golfklubb).

Golf & relax innehåller:

Övernattning i dubbelrum

Frukost

3-rätters middag

Badrock och badtofflor

Träningspass enligt schema

24h Gym

En Greenfee per person till Strömstad Golfklubbs 18-hålsbana

I samband med din bokning addera gärna till entré till vår spa & relaxavdelning: 250:-/person

Kom också ihåg att boka din spatid (2 tim) innan vistelsen på booking@stromstadspa.se

 

EXTRA LYX!

På fredagar och lördagar så bjuder vi dig/er på avkopplande och energifyllda Aroma bastu- och body scrub ritualer. Vi kallar det ”moments of spa”. Du behöver inte boka plats för ritualen (men kom ihåg att boka din Spa tid innan vistelsen genom att mejla till booking@stromstadspa.se ) utan droppar in på den tid du önskar (i måna av plats). Vi kommer att genomföra ritualerna/moments på fredagar mellan 20.00 och på lördagar 12.00 ,14.00 , 16.00  och 18.00. Varje ritual tar ca 10-15 minuter. Enjoy – Boost yourself!

 

Prisexempel: Golf & Relax-paketet från 3590:- för 2 personer i ett dubbelrum.

Under hösten och vintern, kontakta bokningen för att se vilka golfklubbar som har öppet info@stromstadspa.se +46 (0)526-303 00