Menu

Klassisk Konferens

Från 1695:-/ pers inkl.moms

Klassisk Konferens vid havskanten är Strömstad Spa & Resorts originalpaket. Paketet innehåller allt som du behöver för att du skall få ett bra möte. Klassisk konferens kan utvecklas med olika aktiviteter efter säsong och tillsammans med våra projektkoordinatorer så paketerar du ditt möte för att få bästa möjliga resultat.

Det finns olika typer av möten tex  ledningsgruppsmöten ,teammöten, säljkonferenser, budgetmöten, strategimöten, kickoffer, utbildningar mm. Varje möte har sitt syfte och tillsammans skapar vi både arbetsglädje och resultat. Vi rekommenderar varmt aktiviteter som ribb, räktrålning och Nötholmsjakten.

Vi är stolta över att kunna erbjuda fasciliteter för grupper mellan 2- 500 personer. I vårt paket så ingår Spaentré för vi vet att en stunds avkoppling, och tid för reflektion uppskattas av deltagarna.

Avsluta din konferensdag med After Conference  i vår Spa -och Relaxavdelning eller njut på vår terass endast 10 meter från havskanten. I mojito bar serverar i vi gärna ngt svalkande från Mojito Collection

Efter en dags intensivt arbete med dina kollegor önskar vi dig varmt välkommen in i en härlig avkopplande miljö med tid till att reflektera, prata med kollegor och njuta av olika bastu- och poolkoncept . Självklart så kan du köpa med dig något gott att dricka. Badrock och badtofflor fixar vi.

Riktigt  varmt välkommen att boka dina bästa möten på Strömstad Spa & Resort!

 

Paketet innehåller:

Logi i enkel eller dubbelrum

Frukost

För – och eftermiddagskaffe

Lunch

3-rätters middag

Entré till spa-och relaxavdelning med olika bastu och poolkoncept

Badrock och badtofflor

24h gym

Spa Minute – icebreaker – tid bestäms av vid bokningstillfället

Konferenslokal med basteknisk utrustning, block & penna

Förfrågan konferens

  • Hur många är ni?

  • Datum för konferensen

  • Datumformat: MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Datumformat: MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Kontakt info

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.