Kosterpaketet

Resortliv & magiskt vackra Kosteröarna

Kosterpaketet bjuder på skönt resortliv i kombo med en saltstänkt upptäcktsfärd på de magiskt vackra Kosteröarna. Så vad sägs om lite islandhopping? Att få njuta av livets goda och relax på vår resort i kombination med en vacker naturupplevelse. Ut på tur – aldrig sur! Du kommer garanterat tillbaka till fastlandet och Resorten fylld med härliga intryck och energi!

Kosterpaketet passar för dig som vill ta med dig någon du tycker om eller hela familjen för att spaa loss, kunna njuta av att serveras god mat och dryck och även vill få en fantastisk njutomhusupplevelse fylld med frisk havsluft, magiskt vackra vyer och upptäcka mer i närområdet kring vår resort.

Båtarna går från Strömstads centrum och tar bara 40 minuter. Sen är det bara att ge sig ut på upptäcktsfärd med ”bara-vara-tid” på de oexploaterade Kosteröarna. Där finns fina badplatser, fascinerande natur, tillfälle att äta god mat, oasen Kosters trädgårdar och mycket mer.

 

Charmiga cykelturer

Sydkoster upplevs med fördel på två hjul under charmiga cykelturer via grusvägar till alla delar av ön. Här är cykling verkligen ett nöje då det är lätt att trampa runt och dessutom i stort sett helt bilfritt. Trafiken består mestadels av flakmopeder, elbilar och andra cyklar. Och du hittar garanterat något härligt att upptäcka längs vägen. Missa bl a inte att göra ett cykelstopp för besök på Naturum.

Mer om att cykla på Koster & sevärt längs vägarna »

 

Tips! Vandra på Kosteröarna

Att vandra på Koster är något som många drömmer om att få uppleva och det är lätt att förstå varför. De två huvudöarna Syd- och Nordkoster är perfekta att upptäcka till fots längs stigar och markerade leder. Du får en helt unik vandringsupplevelse i vackert, föränderligt och dramatiskt landskap som är omgivet av Sveriges enda marina nationalpark. Det finns ett rikt djurliv, som du upplever under vandringsturen som tar dig över karga klippor, genom grönskande lövskogar och strandängar.

Räkna med att få ta in alldeles enastående utsikter, att lockas att ta svalkande dopp i havet på vackra stränder, att hitta en snorkelled att utforska och att perfekta platser för en picknick dyker upp .

Läs mer om vandringsleder och ladda ner vandringskartor med sevärt och serviceutbud »

Vill du ha mer av njutomhusupplevelser och vandring?

Då finns pärlan Nötholmens naturreservat precis intill Resorten. Den vackra lilla ön bara väntar på att du ska göra en minivandring, promenad eller joggingtur kantad av härliga natur- och badupplevelser.

Få fler tips om vandring i Västsverige »

 

I Kosterpaketet ingår:

Övernattning

Frukostbuffé

Båtbiljett t.o.r. Kosteröarna

Cykelhyra på Koster

Entre till FLOW Spa

Gym 24h

Träningspass enligt schema

Lån av badrock och badtofflor

 

Planera din tur till Kosteröarna

Att se & göra på Koster samt aktuella öppettider ute på öarna »

 

 

Photo Credits: Bild cykling, Jonas Ingman/westsweden.com