Meny Restaurang Hav
Förrätter
Pilgrimsmussla, 225:-
krabba, ingefära, sesamfrö
(S, Ä)
Rödbetsgravad lax, 215:-
pepparrotskräm, friterad kapris
(F, Ä, C och M)
Jordärtskockssoppa, 205:-
tryffelrostad blomkål
(M, L och S)
Apelsingravad hjort, 235:-
frisesallad, körsbärsvinägrett och portvinsgelé
Varmrätter
Anklår, 375:-
pommes Anna, stuvad kål, rödvinsås
(Su, M, L och V)
Kalventrecote, 395:-
grönpepparsås, potatisfondant, rotfruktspuré
(Su, L, V och L)
Torsk, 385:-
romsås, potatispuré, gröna ärtor
(M, F)
Saffrans risotto, 305:-
pumppa, grönkål
(G, M, L och S)
Desserter
Chokladmousse, 155:-
ingefära, apelsin
(M )
Lussekatt, 125:-
creme caramel, saffranskräm
(Ä och M)
Kvällens petit four, 75:-
(M, Ä, N och G)
Glass och sorbet, 125:-
kockens val
(L och Ä)
Allergener: M-mjölkprotein, B-blötdjur, G-gluten, Ä-ägg, S-skaldjur, Su-Sulfit, N-nötter, L-lök, V-vitlök
Smått och gott
Brödkorg med tillbehör, 75:-
Vitlöksbröd, 95:-
Chips med rom, 135:-
Kallskuret, 135:-
3 svenska ostar, 135:-
Classics
Hamburgare, 295:-
pepper jack ost, bacon, vitlöksdressing, pommes frites
(G, L, Ä och L)
Skagen, 295:-
brioche, räkor, löjrom, citron, pommes frites
(Ä, S, och L)
Säsongens sallad, 195:-
säsongens färska grönsaker
Kyckling +35:-, Räkor +45:-
(G) (S)
Moules Frites, 275:-
pommes frites, aioli
(B, V, L och M)
Oxfilé 200gr, 445:-
säsongens primörer, pepparsås, potatisgratäng
(M,Ä)
Allergener: M-mjölkprotein, B-blötdjur, G-gluten, Ä-ägg, S-skaldjur, Su-Sulfit, N-nötter, L-lök, V-vitlök