Menu

Inspiration, hälsotips & events

Är du intresserad av välbefinnande, kost, motion och hälsa? Med hälsa, livskvalitét och att må gott i fokus bjuder vi på härlig inspiration, nyheter, tips och smarta råd till dig som vill ta hand om dig själv – både på insidan och utsidan – fysiskt och mentalt och hitta en hållbar livstil och må så gott som möjligt.

Låt oss inspirera dig i hälsans tecken och till att go active och stay active till livsnjutning och återhämtning så att du kan ha ett långsiktigt välmående och leva det liv som du vill leva. Det blir spa, tränings- och matglädje och mycket annat som rör livsstilsfrågor. Här hittar du också när vi har aktuella events med wellness-tema på gång.

Powerpass med Hanna Wadell

Gillar du lite mer fartfylld träning med mer power i övningarna? Kör ett njutomhuspass med tema styrka och kondition. Vår kollega, yogainstruktören och PT’n, Hanna Wadell coachar dig igenom powerpasset.

Läs mer

Rörlighetspass med Hanna Wadell

Var med och träna rörlighet! Genom att förbättra din rörlighet kan du motverka stelhet och skador, få bättre hållning och träna effektivare.

Läs mer

Yogapass med Hanna Wadell

Boosta din rörelseglädje! Vår kollega, yogainstruktören och PTn, Hanna Wadell bjuder på ett yogapass som du kan träna njutomhus.

Läs mer

Go & stay active - 3 tips för rörelseglädje

Den bästa motionen är den som blir av! Vår kollega, yogainstruktören och PT´n, Hanna Wadell ger dig sina 3 bästa tips för hur du kan hålla motivationen uppe, känna rörelseglädje, må bättre och orka mer.

Läs mer