Inspiration, hälsotips & events

Är du intresserad av välbefinnande, kost, motion och hälsa? Med hälsa, livskvalitét och att må gott i fokus bjuder vi på härlig inspiration, nyheter, tips och smarta råd till dig som vill ta hand om dig själv – både på insidan och utsidan – fysiskt och mentalt och hitta en hållbar livstil och må så gott som möjligt.

Låt oss inspirera dig i hälsans tecken och till att go active och stay active till livsnjutning och återhämtning så att du kan ha ett långsiktigt välmående och leva det liv som du vill leva. Det blir spa, tränings- och matglädje och mycket annat som rör livsstilsfrågor. Här hittar du också när vi har aktuella events med wellness-tema på gång.

Styrka helkropp med Hanna Wadell

Stay strong💙 Här kommer en rolig och effektiv njutomhusutmaning med fokus på styrka för hela kroppen.

Läs mer

Träna din mage med Hanna Wadell

Ge din mage lite kärlek!❤️ Har du svårt att komma på bra övningar för att träna magen? Här får du tips om 9 olika övningar som stärker din mage så glöm enformiga vanliga situps! 

Läs mer

DIY- relaxa & njut av bryggspa

Ett roligt sätt att avsluta en dag på stranden är bryggspa och här blandas gammal tvagningstradition med härlig svensk sommar. Njut av en underbar DIY-ritual och känn dig fräsch, pigg och uppfriskad! 

Läs mer

Konditionspass med Hanna Wadell

Vill du boosta din kondition? Häng med på Hannas inspirerande njutomhuspass!

Läs mer

Sommarboosta dig själv & din hud!

Som vi längtat efter sommar, sol och värme. Raffaella vår spakoordinator och hudterapeut ger dig boostande tips och goda råd inför ljuvliga njutomhusdagar i sommarsolen!

Läs mer

Go & stay active - 3 tips för rörelseglädje

Den bästa motionen är den som blir av! Vår kollega, yogainstruktören och PT´n, Hanna Wadell ger dig sina 3 bästa tips för hur du kan hålla motivationen uppe, känna rörelseglädje, må bättre och orka mer.

Läs mer

Powerpass med Hanna Wadell

Gillar du lite mer fartfylld träning med mer power i övningarna? Kör ett njutomhuspass med tema styrka och kondition. Vår kollega, yogainstruktören och PT’n, Hanna Wadell coachar dig igenom powerpasset.

Läs mer

Rörlighetspass med Hanna Wadell

Var med och träna rörlighet! Genom att förbättra din rörlighet kan du motverka stelhet och skador, få bättre hållning och träna effektivare.

Läs mer

Yogapass med Hanna Wadell

Boosta din rörelseglädje! Vår kollega, yogainstruktören och PTn, Hanna Wadell bjuder på ett yogapass som du kan träna njutomhus.

Läs mer