Må bra-möten - boosta teamet

Företag som gör ett AKTIVT val och satsar på sina medarbetare får både verksamheter och medarbetare som mår bra och kan prestera över tid.

Aldrig har behovet varit så stort som nu att kunna ses live, bygga team för framtiden, dela upplevelser både erfarenheter och utmaningar. Helt enkelt få prata av sig .Vi tycker att ditt möte inte nödvändigtvis behöver vara en klassiks konferens där ni sitter i en möteslokal utan istället en dag eller dagar där du boostar ditt team med  wellness – friskvårdsupplevelser både inom- och njutomhus.

Strömstad Spa & Resort är en cool, lovely & lively resort på Bohuslänska Rivieran där avkoppling, aktivitet, inspiration, spa och natur mixas på ett härligt sätt

Det är 10 meter till havskanten, 40 minuter till Kosteröarna, 50 meter till golfbanan och 50 meter till Nötholmen,  Det säger allt om vårt läge. Möjligheterna till att designa ditt upplägg så det passar din grupps behov och erfarenheter är många. Teamövningar , spabehandlingar , coola On Runningskor, föreläsningar, träningspass, vällagad mat mm . Utbudet är stort och ska passa alla.

För att erbjuda det bästa så har vi också inlett ett samarbete med en av Norden mest anlitade föreläsare – Fiskarpojken från Öckerö – Christer Olsson.

Vi är också tacksamma för vårt samarbete med Hälsobolaget som kan vara en del av din dag/dagar.

Som medarbetare är det viktigt att känna sig betydelsefull, känna att man är en del av ett team och att man tillför värde , så det är viktigt att din/dina dagar hos oss är noga genomtänkta.

Kontakta oss på conference@stromstadspa.se  så hjälper vi dig att designa en av dina bästa möten där arbetsglädje och friskvård är i fokus. Läs gärna mer och bli inspirerad av hela vårt friskvårdskoncept

 

Tillsammans med dig så vill vi skapa motiverade medarbetare och hälsosamma team!

Boost Your Team- Inomhus och Njutomhus!

 

 

 

 

 

Friskvårdsdag för teamet

Aldrig har det varit så viktigt som nu att bygga starka team för framtiden och en sak som vi vet är att mår man bra så presterar man bättre över tid. Att vara i en miljö 10 meter från havskanten oavsett årstid , att kunna njuta av luften, naturen och alla de aktiviteter vi kan erbjuda är fantastiskt.

Läs mer Läs mer om friskvård

Klassisk konferens med On Running skor

Från 1495:-/ pers inklusive skor

Ready. Set. ON! Boka en klassisk konferens och få coola On-runningskor värde ca 1600:-/st till alla deltagare. Kampanj - från 1495:-/ person

Läs mer Info & Bokning

Njutomhus-konferens

Kombinera frisk och luftig touch på mötesagendan med vårt uppskattade originalpaket Klassisk konferens.

Läs mer Boka Njutomhus