Topp 5 spabehandlingar

1. Aroma wrap – kroppsinpacking

Vi startar men en helkroppskrubb, för att sedan masserar in ett behandlande balm och kroppsmask. När detta är gjort blir du inpackad  i en värmefilt. Medans du ligger i inpackningen gör terapeuten en längre skalpmassage. Innan vi avslutar behandlingen får du duscha av dig kroppsmasken och terapeuten avslutar med att smörja in dig en härlig bodylotion, huden kommer kännas mjuk och smidig. Man kan antigen välja en utrensande kroppsmask eller en mer återfuktande och närande mask.

Priser:

50 min från 995,-
80 min från 1395,-

2. Aroma Blend – Massage

Detta är en av Decléors signaturbehandlingar, du kommer i samråd med din terapeut få välja ut en olja som är anpassad för dina behov och önskemål, oljan blandas på plats. Massagen är en blandning av en djupare svensk klassisk massage och en mer avslappnande aroma massage.

Priser:

20 min från 595,-
50 min från 955,-

3. Aroma Essential Ansiktsbehandling

Signaturbehandling för Decleor. Vi börjar en rengöringsritual som får dig som gäst att slappna av för att sedan göra en hudanlys, peeling och en längre ansiktsmassage med behandlande och djupgående balm. Vi avslutar behandlingen vår Aroma plastiemask som både ger fukt, näring och mineraler till hud. Medan du ligger i masken får du en hand och armmassage, masken tvättas bort med varm handduk och terapeuten avslutar med att smörja ansiktet i  serum och dagcreame.

Priser:

50 minuter från 955,- 
80 minuter från 1255,-

4. Essie Pedikyr

Detta är en skön behandling för trötta ben och fötter. Vi börjar med ett fotbad innan terapeuten filar till naglar och fixar nagelband. Sedan går man igenom  under fötterna behövs det tar vi bort förhårdningar innan vi filar till fötterna och avslutar med en härlig fot och underbensmassage. Dina fötter kommer kännas som nya och lätta.

Pris:

50 minuter från 825,-

5. Aroma Bodymassage

En härlig och avslappnande massage för trötta muskler och psyken. Vi använder oss av Decleors behandlande blamer som du väljer i samråd med din terapeut. Massagen är en blandning av olika tekniker som både jobbar dränerande, avslappnande och vi har även fokus på olika akupressur områden . Efter behandlingen känner du dig ordentligt avslappnad och tillfreds.

Pris:

20 minuter från 595,-
50 minuter från 955,-
80 minuter från 1245,-