Menu

Välkommen till Sveriges bästa spa - Strömstad Spa & Resort

Att vara på en resort i Bohuslän och kanske på ett av Sveriges bästa Spa är en skön känsla. Ett inslag av välgörande behandlingar, träning och avkoppling är en självklarhet. Vårt Decléor Aroma Spa breder ut sig på två våningsplan. Njut bland annat av spa och träning, saltvattenspool, utomhusjacuzzi med havsutsikt, ångbastu, snötunna och finsk sauna.

Tillbringa gärna en stund i  vår Spa Shop på andra våningen där du hittar  en mängd olika spa produkter. Underbara dofter och välgörande produkter!  Många av våra gäster njuter gärna av vår BABOR Spa Ritual. Ni kan även dela en skön spa upplevelse och boka parbehandlingar i vår spasvit eller love tub.

En mycket uppskattad gåva är ett presentkort från Strömstad Spa & Resort!

Nuläge & storsatsning för framtiden!

Som en konsekvens av pandemin är vi i en situation med förhandling med hyresvärden. Det innebär att resorten är fortsatt tillfälligt stängd tillsvidare och att vi väntar på att kunna ge besked om öppningsdatum.

 

Våra sociala kanaler håller fortsatt öppet som vanligt så varmt välkommen att chilla med oss på Facebook, Insta & LinkedIn.

 

Under tiden satsar vi vidare på destination Strömstad inför framtiden och planerar för att utöka resorten med 200 hotellrum samt utveckla hotellets spa, restaurangutbud och en beach club. Vi hoppas påbörja vår satsning 2022-2023.

 

Reopening och att få hälsa dig och alla gäster välkomna tillbaka till oss på resorten för nya fantastiska upplevelser här på Bohuslänska rivieran är det vi längtar mest av allt efter! Tills dess hoppas vi att du ändå väljer att besöka vår fantastiska destination Strömstad och Kosterhavet. Skönaste platsen, som ger dig bästa feelingen och bjuder på både puls och idyll året om.

Lovely & lively-hälsningar, från teamet på Strömstad Spa & Resort

Mer om satsningen!

SPAETIKETT

Dags att bara koppla av och känna den sköna recharge-känslan infinna sig. Låt det bli en rofylld, lugn och vilsam stund för dig och andra gäster. Tillsammans hjälps vi åt att skapa en härlig och njutningsfylld upplevelse och spamiljö

Läs mer

DIY- relaxa & njut av bryggspa

Ett roligt sätt att avsluta en dag på stranden är bryggspa och här blandas gammal tvagningstradition med härlig svensk sommar. Njut av en underbar DIY-ritual och känn dig fräsch, pigg och uppfriskad! 

Läs mer

Sommarboosta dig själv & din hud!

Som vi längtat efter sommar, sol och värme. Raffaella vår spakoordinator och hudterapeut ger dig boostande tips och goda råd inför ljuvliga njutomhusdagar i sommarsolen!

Läs mer

Boka lyxigt spapaket

Från 2495:-/pers

Lyxa på spa med spabehandling och middag.

Boka spapaket
DIY - designa din egen ekologiska body scrub

DIY - designa din egen ekologiska body scrub

En härligt skön aktivitet där du mixar och tillverkar din egen skrubb efter våra ekologiska recept.

Designa din body scrub

Behandlingar

Vi kan erbjuda ett stort utbud av välgörande och avkopplande behandlingar

LÄS MER
BABOR_spa_tray

BABOR DIY Sparitualer

Ta hand om dig och förhöj din spaupplevelse med utvalda produkter från BABOR. Sparitualerna har skapats för att ge dig en uppfriskande och fräsch upplevelse för ansikte, kropp och dina sinnen.

Mer om Sparitualerna

Extra Spalyx! - Vi bjuder på Bastu- och body scrub ritual

Njut extra när du är på resorten!

På fredagar och lördagar så bjuder vi dig/er på avkopplande och energifyllda bastu- och body scrub ritualer. Vi kallar det ”moments of spa”. Du behöver inte boka plats för ritualen (men kom ihåg att boka din Spa tid innan vistelsen genom att mejla till booking@stromstadspa.se ) utan droppar in på den tid du önskar (i måna av plats). Vi kommer att genomföra ritualerna/moments på fredagar mellan 20.00 -22.00 och på lördagar  mellan 12.00 -14.00 och 20.00 -22.00. Varje ritual tar ca 10-15 minuter. Enjoy – Boost yourself!

Go & stay active - 3 tips för rörelseglädje

Den bästa motionen är den som blir av! Vår kollega, yogainstruktören och PT´n, Hanna Wadell ger dig sina 3 bästa tips för hur du kan hålla motivationen uppe, känna rörelseglädje, må bättre och orka mer.

Läs mer

Friskvårdsdag för teamet

från 995:-/pers

Aldrig har det varit så viktigt som nu att bygga starka team för framtiden och en sak som vi vet är att mår man bra så presterar man bättre över tid. Att vara i en miljö 10 meter från havskanten oavsett årstid , att kunna njuta av luften, naturen och alla de aktiviteter vi kan erbjuda är fantastiskt.

Läs mer om friskvård

Spa All inclusive - extra allt av livsnjutning och härligheter

Från 3295:-/ pers

Lagom är inte alltid bäst! För extra allt av livsnjutning, härligheter och det goda är alldeles, alldeles lovely...

Boka Spa All Inclusive

Underbar dagspa med lunch eller middag

från 295:-/pers

Kombinera gärna med lunch eller middag!

Boka dagspa

Vardagslyx med avkopplande behandling

1050:-/ pers ( ordinarie pris 1220:-)

Bästa vardagslyxen

Boka vardagslyx

Klassisk konferens med On Running skor

Ready. Set. ON! Boka en klassisk konferens och få coola On-runningskor värde ca 1600:-/st till alla deltagare.

Info & Bokning

Spa shop

På plan två har vi behandlingsavdelning och Spa shop. Du finner en stor skönhetskammare med hud- och kroppsvårdsprodukter från bla Decléor, BABOR,  Grevinnans Rum och Darmazone. Make up från BABOR, smycken från Edblad och träningskläder från Casall.