Menu

Välkommen till Sveriges bästa spa - Strömstad Spa & Resort

Att vara på en resort i Bohuslän och kanske på ett av Sveriges bästa Spa är en skön känsla. Ett inslag av välgörande behandlingar, träning och avkoppling är en självklarhet. Vårt Decléor Aroma Spa breder ut sig på två våningsplan. Njut bland annat av spa och träning, saltvattenspool, utomhusjacuzzi med havsutsikt, ångbastu, snötunna och finsk sauna.

Tillbringa gärna en stund i  vår Spa Shop på andra våningen där du hittar  en mängd olika spa produkter. Underbara dofter och välgörande produkter!  Många av våra gäster njuter gärna av vår BABOR Spa Ritual. Ni kan även dela en skön spa upplevelse och boka parbehandlingar i vår spasvit eller love tub.

En mycket uppskattad gåva är ett presentkort från Strömstad Spa & Resort!

stromstad_resorten

Sorry we're not open

Resorten är tillfälligt stängd

Som en konsekvens av pandemin är vi i en situation med förhandling med hyresvärden. Det innebär att resorten är fortsatt tillfälligt stängd tillsvidare och att vi väntar på att kunna ge besked om ett öppningsdatum.

 

I nuläget har vi stängt för bokningar under 2022, men om det ändras går vi ut med info här på vår site och via nyhetsbrev och våra sociala kanaler; Facebook, Insta & LinkedIn.

 

Reopening och att få hälsa dig och alla gäster välkomna tillbaka till oss på resorten för nya fantastiska upplevelser här på Bohuslänska rivieran är det vi längtar mest av allt efter! Tills dess hoppas vi att du ändå väljer att besöka vår fantastiska destination Strömstad och Kosterhavet. Skönaste platsen, som ger dig bästa feelingen och bjuder på både puls och idyll året om.

 

SPAETIKETT

Dags att bara koppla av och känna den sköna recharge-känslan infinna sig. Låt det bli en rofylld, lugn och vilsam stund för dig och andra gäster. Tillsammans hjälps vi åt att skapa en härlig och njutningsfylld upplevelse och spamiljö

Läs mer

DIY- relaxa & njut av bryggspa

Ett roligt sätt att avsluta en dag på stranden är bryggspa och här blandas gammal tvagningstradition med härlig svensk sommar. Njut av en underbar DIY-ritual och känn dig fräsch, pigg och uppfriskad! 

Läs mer
DIY - designa din egen ekologiska body scrub

DIY - designa din egen ekologiska body scrub

En härligt skön aktivitet där du mixar och tillverkar din egen skrubb efter våra ekologiska recept.

Designa din body scrub

Behandlingar

Vi kan erbjuda ett stort utbud av välgörande och avkopplande behandlingar

LÄS MER

Go & stay active - 3 tips för rörelseglädje

Den bästa motionen är den som blir av! Vår kollega, yogainstruktören och PT´n, Hanna Wadell ger dig sina 3 bästa tips för hur du kan hålla motivationen uppe, känna rörelseglädje, må bättre och orka mer.

Läs mer

Spa shop

På plan två har vi behandlingsavdelning och Spa shop. Du finner en stor skönhetskammare med hud- och kroppsvårdsprodukter från bla Decléor, BABOR,  Grevinnans Rum och Darmazone. Make up från BABOR, smycken från Edblad och träningskläder från Casall.