Menu

Välkommen till Sveriges bästa spa - Strömstad Spa & Resort

Att vara på en resort i Bohuslän och kanske på ett av Sveriges bästa Spa är en skön känsla. Ett inslag av välgörande behandlingar, träning och avkoppling är en självklarhet. Vårt Decléor Aroma Spa breder ut sig på två våningsplan. Njut bland annat av spa och träning, saltvattenspool, utomhusjacuzzi med havsutsikt, ångbastu, snötunna och finsk sauna.

Tillbringa gärna en stund i  vår Spa Shop på andra våningen där du hittar  en mängd olika spa produkter. Underbara dofter och välgörande produkter!  Många av våra gäster njuter gärna av vår Aroma Spa Ritual. Ni kan även dela en skön spa upplevelse och boka parbehandlingar i vår spasvit eller love tub.

En mycket uppskattad gåva är ett presentkort från Strömstad Spa & Resort!

Spaetikett på Strömstad Spa & Resort.

Vi önskar att vårt spa ska vara avkopplande, stressfritt och njutningsbart för alla våra gäster. Många letar efter lugnet, känslan av harmoni och ett avstånd till vardagens alla måsten och plikter. Därför önskar vi att du ska vara med och bidra till att din och andras upplevelse blir just det.

LÄS MER

Underbar dagspa

Unna dig en dag på med extra lyx. Kombinera vårt dagspa paket med frukost, lunch eller middag. Välj det som passar dig bäst. I vår spa & relaxavdelning njuter du av olika bastu och poolkoncept. Självklart så ingår badrock och badtofflor . Passa dessutom på att ta en promenad eller joggingtur på Nötholmen eller träningspass i vårt gym.

 

 

Boka Dagspa

Presentkort

Bästa gåvan! Ett presentkort från Strömstad Spa & Resort. Ge bort en spaupplevelse. Varma sköna bad, härlig miljö och endast 10 meter från havskanten. Njut av behandlingar, god mat, sparitualer och sköna promenader på Nötholmen.

Presentkort köper du här

Öppettider

Spatider bokas alla dagar i veckan, följande tider finns att välja mellan: 

 

07-09.00, 09-11.00, 11-13.00, 13-15.00, 15-17.00, 17-19.00, 19-21.00, 21-23.00

 

Barn under 14 år är välkomna att bokas in för tider mellan kl. 09.00-16.00 i sällskap av en vuxen (gäller t.o.m. 20 augusti)

 

Kontakta oss på: + 46 (0)526 30300

 

Träningsavdelningen
Gym 24h

 

Spabehandlingar
Måndag-Fredag 11.00-19.00
Lördag 10.00-19.00
Söndag 10.00-17.00

Walking on sunshine - Raffaellas soltips

Walking on sunshine - Raffaellas soltips

Det är något visst med sommar och sol. Raffaella vår spakoordinatior och hudterapeut ger dig sommarens bästa och viktigaste tips för att njutomhusa i sommarsolen.

Läs mer

Boka härligt spapaket

Från 2495:-/pers

Lyxa på spa med spabehandling och middag.

Boka spapaket
Brygglyx vid havskanten

Brygglyx vid havskanten

295:-/pers

Under vägledning av våra terapeuter startar du kvällen med Brygglyx - i konceptet ingår lyxig tvål, kroppsscrub, mask och bodylotion.

Läs mer

Behandlingar

Vi kan erbjuda ett stort utbud av välgörande och avkopplande behandlingar

LÄS MER

Spa shop

På plan två har vi behandlingsavdelning och spabutik. Du finner en stor skönhetskammare med hud- och kroppsvårdsprodukter från bla Decléor, Kerstin Florian  Grevinnans Rum, Darmazone. Make up från Dr Hauschka och Cover FX , smycken från Edblad och träningskläder från Casall.

Här kan du kan också köpa vår Decléor Aroma Spa ritual som du kan använda i vår spa & relavdelning. Kittet passar också perfekt att ta med på resan!

Träningsschema

Med reservation för ändringar

LÄS MER
Aroma Spa Ritual

Aroma Spa Ritual

195 kr/person

En skön basturunda - Aroma Spa Ritual - för att ge dig avkoppling, ökat välbefinnande samt vård av ansikte och kropp med naturens finaste ingredienser.

Läs mer

Vardagslyx med avkopplande behandling

1050:-/ pers ( ordinarie pris 1220:-)

Bästa vardagslyxen

Boka vardagslyx

Underbar dagspa med lunch eller middag

från 295:-/pers

Kombinera gärna med lunch eller middag!

Boka dagspa

Boka All inclusive!

Från 3295:-/ pers

En lyxig spavistelse där det mesta ingår.

Boka All Inclusive