Menu

Välkommen till Sveriges bästa spa - Strömstad Spa & Resort

Att vara på en resort i Bohuslän och kanske på ett av Sveriges bästa Spa är en skön känsla. Ett inslag av välgörande behandlingar, träning och avkoppling är en självklarhet. Vårt Decléor Aroma Spa breder ut sig på två våningsplan. Njut bland annat av spa och träning, saltvattenspool, utomhusjacuzzi med havsutsikt, ångbastu, snötunna och finsk sauna.

Tillbringa gärna en stund i  vår Spa Shop på andra våningen där du hittar  en mängd olika spa produkter. Underbara dofter och välgörande produkter!  Många av våra gäster njuter gärna av vår BABOR Spa Ritual. Ni kan även dela en skön spa upplevelse och boka parbehandlingar i vår spasvit eller love tub.

En mycket uppskattad gåva är ett presentkort från Strömstad Spa & Resort!

Spaetikett på Strömstad Spa & Resort.

Vi önskar att vårt spa ska vara avkopplande, stressfritt och njutningsbart för alla våra gäster. Många letar efter lugnet, känslan av harmoni och ett avstånd till vardagens alla måsten och plikter. Därför önskar vi att du ska vara med och bidra till att din och andras upplevelse blir just det.

LÄS MER

Underbar dagspa

Unna dig en dag på med extra lyx. Kombinera vårt dagspa paket med frukost, lunch eller middag. Välj det som passar dig bäst. I vår spa & relaxavdelning njuter du av olika bastu och poolkoncept. Självklart så ingår badrock och badtofflor . Passa dessutom på att ta en promenad eller joggingtur på Nötholmen eller träningspass i vårt gym.

 

 

Boka Dagspa

Presentkort

Bästa gåvan! Ett presentkort från Strömstad Spa & Resort. Ge bort en spaupplevelse. Varma sköna bad, härlig miljö och endast 10 meter från havskanten. Njut av behandlingar, god mat, sparitualer och sköna promenader på Nötholmen.

Presentkort köper du här

Öppettider

Spatider bokas alla dagar i veckan, följande tider finns att välja mellan: 

 

07-09.00, 09-11.00, 11-13.00, 13-15.00, 15-17.00, 17-19.00, 19-21.00, 21-23.00

 

Barn under 14 år är välkomna att bokas in för tider mellan kl. 09.00-17.00 i sällskap med förälder. Dessa tider gäller endast under skollov.

 

Kontakta oss på: + 46 (0)526 30300

 

Träningsavdelningen
Gym 24h

 

Spabehandlingar
Måndag-Fredag 11.00-19.00
Lördag 10.00-19.00
Söndag 10.00-17.00

Boka lyxigt spapaket

Från 2495:-/pers

Lyxa på spa med spabehandling och middag.

Boka spapaket
Inbjudan Wellness & Resort

Inbjudan Wellness & Resort

Wellness & Resort - Succén är tillbaka! Spa loss , njut av bubbel, sparitualer och yoga. Dessutom julmys i vår loungebar Boost yourself!

Boka Wellness & Resort
DIY - designa din egen ekologiska body scrub

DIY - designa din egen ekologiska body scrub

En härligt skön aktivitet där du mixar och tillverkar din egen skrubb efter våra ekologiska recept.

Designa din body scrub

Behandlingar

Vi kan erbjuda ett stort utbud av välgörande och avkopplande behandlingar

LÄS MER

BABOR SPA TRAY – DIY TREATMENT

Ta hand om dig själv och uppgradera din upplevelse med vår SPA TRAY för en ”DO IT YOURSELF BEHANDLING”. Vi erbjuder två olika ritualer, en för ansikte och en för kropp. Du får med dig en bricka med tre olika produkter från BABOR.

 

FACE – SPA TRAY
Gentle Peeling: Krämig ansiktspeeling med yoghurtextrakt och peelingkorn av naturlig cellulosa. Skinovage Vitalizing Mask: Energigivande ansiktsmask som ger huden ny lyster och vitalitet. Skinovage Moisturizing Cream: Intensivt återfuktande 24-timmars kräm.

 

BODY – SPA TRAY

Shaping Peeling: Mjuk och krämig kroppspeeling med naturligt exfolierande korn.  Shaping Body Pack: Kroppsinpackning som tillför näring och fukt. Shaping Body Lotion: Figurformande body lotion med doft av apelsin och mimosa och anti-age effekt.

 

PRIS: 129:- för 1 person / 199:- för 2 personer

Extra Spalyx! - Vi bjuder på Bastu- och body scrub ritual

Njut extra när du är på resorten!

På fredagar och lördagar så bjuder vi dig/er på avkopplande och energifyllda bastu- och body scrub ritualer. Vi kallar det ”moments of spa”. Du behöver inte boka plats för ritualen (men kom ihåg att boka din Spa tid innan vistelsen genom att mejla till booking@stromstadspa.se ) utan droppar in på den tid du önskar (i måna av plats). Vi kommer att genomföra ritualerna/moments på fredagar mellan 20.00 -22.00 och på lördagar  mellan 12.00 -14.00 och 20.00 -22.00. Varje ritual tar ca 10-15 minuter. Enjoy – Boost yourself!

Höstens populära behandlingar

Vi tipsar dig om våra 3 i topp behandlingar ! - avkopplande skön känsla med avslutning i vår spa & relaxavdelning

Läs mer

Spa shop

På plan två har vi behandlingsavdelning och Spa shop. Du finner en stor skönhetskammare med hud- och kroppsvårdsprodukter från bla Decléor, BABOR,  Grevinnans Rum och Darmazone. Make up från BABOR, smycken från Edblad och träningskläder från Casall.

Träningsschema

Med reservation för ändringar

LÄS MER

Vardagslyx med avkopplande behandling

1050:-/ pers ( ordinarie pris 1220:-)

Bästa vardagslyxen

Boka vardagslyx

Underbar dagspa med lunch eller middag

från 295:-/pers

Kombinera gärna med lunch eller middag!

Boka dagspa

Spa All inclusive - extra allt av livsnjutning och härligheter

Från 3295:-/ pers

Lagom är inte alltid bäst! För extra allt av livsnjutning, härligheter och det goda är alldeles, alldeles lovely...

Boka Spa All Inclusive